Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikos stimuláció alatt mit...

Lombikos stimuláció alatt mit éreztetek és végül hány tüsző lett?

Figyelt kérdés
Én most vagyok a 4. napon a gonal F-el és kicsit feszítget mind a kettő petefészkem, de még nem vészes. hétfőn megyek uh-ra megnézni, hogy haladnak. Mikor van ez az irdatlanul feszítős puffadós időszak?
2017. márc. 11. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

3 lombikunk volt. Egyiknél sem éreztem semmit stimuláció alatt; sem feszítést, sem szurkálást. 11, 10 és 12 lett a petesejtjeim száma. Az utolsó sikerült.

Egy jó tanács: Ne figyeld magad! Se most, se a beültetés után! Nagyon becsapós. A tünetek egy részét úgyis a mesterséges beavatkozás adja, és mi nők, sokmindent tudunk produkálni ilyenkor pszichésen is. Elég ha csak nagyon hiszel benne, hogy sikerülni fog! Sok sikert kívánok!

2017. márc. 11. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy puffadás nálam csak a leszívások után volt mindig, de nálam mindig lett enyhe hiperstimuláció is, ami miatt víz gyűlt össze a petefészkeimben, és a hasamban.
2017. márc. 11. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál és a tippet is ,de sajnos én agyalós fajta vagyok. Ez van.
2017. márc. 11. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is feszültek a petefészkeim kb 4. napon, aztán egyre jobban fájtak, leülni alig tudtam, úgy éreztem szétrobbannak, szúrkált is nagyon. Mindkétszer 7-8 tüszőből 3 petesejtet tudtak leszívni. Szülés óta minden peteérés fáj nagyon! Már 3 éve. De megérte :)
2017. márc. 12. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem irdatlan feszülés nem volt, viszont éreztem a petefészkeimet. Inkább csak az egyiket. 15-öt szívtak le.

És Te most hogy vagy? :)

2017. márc. 17. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!