Hova forduljak ezek után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Több mint 2 éve várjuk a babát, ezalatt volt 1 kémiai terhességem. A férjem spermaképe jó lett, én voltam 5.és 21.napi vérvételen, az eredményéim nekem is jók lettek. A menstruációm rendszeres sőt még az ovut is érzem, a baba mégsem jön :( Mennem kell még cukorterhelésre és középidőbe ultrahangra. Ha ott is minden rendben lesz mi a következő? A reménykedés? Lassan már a 3.évet tapossuk, kezdjük elveszíteni a hitünket, hogy valaha lesz gyerekünk. Borzalmas érzés...sorstársaimmal szívesen beszélgetnék, eddig próbáltam pozitívan hozzáállni de mostmár nem megy. Egyébként fiatalok vagyunk 25 évesek.2017. márc. 17. 16:42
1/6 anonim válasza:
Terheléses cukor és inzulin vizsgálat, pajzsmirigy vizsgálat. Atjarhatósági, immunológiai kivizsgálás is jó lenne. És ha semmit nem találnak, akkor inszeminacio. Meddőségi centrumba jártok, n
2/6 A kérdező kommentje:
Előtte kb 5 évig megszakítással "vékedeztünk" már akkor is elgondolkoztam rajta, hogy nem csúszik be, de gondoltam ügyes a párom. Aztán mikor már egyàltalàn nem vékedeztünk az első másfél évben nem idegeskedtünk, gondoltuk majd jön úgyis. Utána már türelmetlenebbek lettünk és akaratlanul is jött az a bizonyos rágörcsölés. Ovutesztek,hőmérőzés, "muszáj együttlétek" pedig ezeket elakartuk kerülni, de egyszerűen az ember nem tudja kiverni a fejéből mert folyamatosan figyelnem kell magam,orvosommal konzultálni és vizsgálatokra menni. Fent említettem, hogy volt egy kémiai terhességem, érdekes módon ez akkor történt amikor költözés és lakàsfelújítás közepén voltunk, nem volt időnk erre gondolni, sőt még azt is elfelejtettem, hogy nem jött meg... de sajnos a baba nem maradt velünk.. :( lehet az agyunkban kéne rendet tenni és elengedni a témát..:( bocsi,hogy hosszú lett de jól esett leírni.. aki elolvassa annak köszönöm szépen
2017. márc. 17. 16:54
3/6 anonim válasza:
Probalj meg egy atjarhatosagit nekem is volt olyan ...amugy errol az "elengedes" rol nem tudom mit mondjak ...9 eve probalkozunk hidd el ez a kilenc ev alatt volt minden ragorcsoles ..elengedes ...siras..remenykedes..es megsem ...5 darab inszeminacionk volt soha nem maradtam terhes ...mult honapban voltunk lombikon es pozitivat teszteltem ...bldogsagunk hatartalan volt de csak egy hetig tartott ...elmenten ultrahangra ahol az orvos azt mondta korahoz kepest tul kicsi a petezsak nem biztos hogy velunk marad..jovo heten megyek ujabb ultrahangra akkor kiderul ...ha addig ki birom epp esszel :(
4/6 A kérdező kommentje:
Oh nagyon sajnálom, remélem minden rendben lesz, drukkolok nektek! A dokim először túl akar lenni ezeken aztán meglátjuk..remélem én is bírom még épp ésszel :D :(
2017. márc. 17. 18:25
5/6 anonim válasza:
Ha volt kémiai terhességed, szerintem nem záródott el a petevezeték (legalábbis akkor még nem, azóta persze bármi történhetett - ez régen volt?). Viszont simán lehet IR vagy pajzsmirigy, vagy egyszerű progihiány, hogy nem maradt meg.
Az IR pl. kimondottan nehezíti is a teherbe esést, és ha mégis sikerül, vetélés lehet a vége. Bízzál benne, hogy erről van szó, mert viszonylag könnyen lehet segíteni rajta.
Gondolom, emiatt kell menned cukorterhelésre. Ha nem, akkor ragaszkodj hozzá, hogy IR-t is nézzenek.
6/6 A kérdező kommentje:
Tavaly novemberben volt a terhesség.
2017. márc. 18. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!