Szerintetek ez negatív?

Figyelt kérdés

9.dpo n vagyok most csináltam este a tesztet

[link]

2017. márc. 16. 21:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
De tudjatok mit megvarom a verzes napjat. Adtok majd ti progeszteronpotlast???? Mert nemhiszem.....
2017. márc. 17. 09:18
 22/34 anonim ***** válasza:
64%

Nem csak az a segitseg egy rapasztalt (ertsd: volt mar par + tesztje) notol, hogy "9. dpo es nega? Nem baj, hahra, pozi lesz, 2 ora mulva csinalj megegyet, kuldim a drukkot!"

hanem az, ha probal megkimelni 4-5 napon at tarto napi csalodastol! Ezt kene megerteni! Anya akarsz lenni, tudod mi egy anya legfontosabb kelleke? A TURELEM. Ha valaki mar a tesztelesnel hijan van ennek, nem biztos, hogy jo.

2017. márc. 17. 09:36
 23/34 anonim ***** válasza:
64%

De lehet tesztelni 4 napig full negativat, es negyszer elszomorodni, az egy helyett. Nem kell megfogadni a tanacsot ami valoban joszandeku.

Progeszteron: nekem is kellett a legeslegelejetol mert volt egy vetelesem. Megis a verzes elmaradas napjan teszteltem, es aznaptol szedtem, mert gondolkodtam elore es mar joelore felirattam es kivaltottam.

Elmaradt a verzes -> halvany pozi -> dokinak telefon hogy pozi teszt, mehet a tabi? Es ment.

2017. márc. 17. 09:43
 24/34 anonim ***** válasza:
A 3. Gyereket szeretnénk már. Szóval van nekemis plusz teszt a hatam mogott . Es elvileg mar leirtam. Egyikkel 9.dpon másikkal 12.dpon delutan teszteltem egyertelmu halvány pozitivat....szval na..
2017. márc. 17. 09:44
 25/34 anonim ***** válasza:
A masik h tuszorepedestol kell a progeszteron tehat , alapbol ha elfogy es nem szedem megjon.. mindegy van.e bent valaki..
2017. márc. 17. 09:45
 26/34 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen is van. De a kerdezo nem ebbe a csoportba tartozik, mert mar 2 full nega teszt cseszte el 2 napjat es nem biztatnam erre holnap is, mert ezzel nem segitek.
2017. márc. 17. 09:46
 27/34 anonim ***** válasza:
Egyebkent egyik esetben Neked is 12. lett pozi es az az atlagosabb, a 9 extrem korainak szamit. 12. elott nem is ajanljak.
2017. márc. 17. 09:47
 28/34 A kérdező kommentje:
nekem is van már egy lányom de köszönöm a feltételezést miszerint nem lennék jo anya attól h tesztelek a 9.dpon... :) gyökér vagy nagyon már ne is haragudj
2017. márc. 17. 11:57
 29/34 anonim ***** válasza:
36%

Te meg egy paraszt!! Segiteni akartunk hogy ne csalodj ennyit de tudod mit? Hugyozgass csikokra naponta aztan bogjel havonta 3-5 napig.

En is tudok bunko lenni, hajra.

2017. márc. 17. 12:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Hat igen 12.dpon lett pozi mert akkor elobb nem teszteltem kitudja mikor lett volna az.:) de szten hagyjuk is. Aki tud segiteni maradjon aki nem, az tekerjen tovább.:)
2017. márc. 17. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!