41 napja késik, ha nem ciszta es nem gyulladas akkor mi?
Lehet h nem volt peteeresem? 37.napon negativ volt a tesztem. Azota nem teszteltem. Mar a 37 en se tudom minek teszteltem...
10napja kesik doki csak 13mm-es mhnyálkahàrtyát làtott! Semmi mast, norcolutot es clostit irt fel. Azt mondta a norcolutot akkor valtsam ki, ha nem jon meg 50.napra! Hatha nem kell feleslegesen terhelni a szervezetem ilyenekkel. Inofolicot iszom jan 15ota. Napi ket tasak. Folytathatom inofolic mellett? Elfelejtettem megkerdezni hirtelen sok kerdesem volt.
A pozi teszt mar felejtos gondolom..meg a baba is.:(
Hormonjaim kb rendben. Kicsit alacsony a progim.
Van egy tippwm mitől késhet, ugyanis én is ebben a helyzetben vagyok. Január 12. óta iszom az inofolicot, és nekem se volt peteérésem. Amig nem ittam, volt...
Ezzel az egy dobozzal még megiszom, aztán hagyom a francba. Norcolutot szedek jelenleg, hogy legyen menstruációm időre, aztán én is clostit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!