Szerintetek ez negatív?

Figyelt kérdés

9.dpo n vagyok most csináltam este a tesztet

[link]

2017. márc. 16. 21:15
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Szerintem megvarom a 12. Dpo t akkor tesztelek

Te mikor?😊 szoritok hihy legalabb neked legyen baba 😊 nem tudom mostmar majd apa kovetkezik ha nem sikerul. 😃

2017. márc. 16. 21:46
 12/34 anonim ***** válasza:

Nálunk is o következik.:)

Am nemtudom sztem lehet h még előbb megjön Nekem. Mert 2 napja olya erzesem van mintha épp meglenne a menzeszem:( tok rossz.:(

Koszi a drukkot. Irj majd h mi lett.:) en hnap is tesztelek mert ha pozi szaladok a progeszteron receptemért.:)

2017. márc. 16. 22:01
 13/34 anonim ***** válasza:
19%
Nem értemire jok az ilyen korai tesztek. Jo, hogy nem aktus után két nappal mar tesztelsz. Ennek igy semmi ertelme.
2017. márc. 17. 05:09
 14/34 A kérdező kommentje:
mizu teszteltél? én igen negatív sajna :/ 10.dpo... :(
2017. márc. 17. 06:42
 15/34 anonim ***** válasza:
Ha kesik 4-5 napja, akkor kell tesztelni.
2017. márc. 17. 07:39
 16/34 anonim ***** válasza:

En mindket tergessegemnel koran teszteltem. Szerintem tökre az én dolgom. Elsonel mar 9.dpon pozi volt masodiknal csak 12.dpon es mindig olcso vateras teszteket használtam. De ha clear blue digitálisata használtam volna akkor sem szólhat bele senki. A saját pénzem.:)

En ma nem teszteltem amúgy.:) elso voltam( meg a legtobb hozzászóló)

2017. márc. 17. 08:11
 17/34 anonim ***** válasza:
58%

Senkit nem erdekel a penzetek, mindig ez az indok, a valasz.

De nem szuletne ennyi felesleges es ertelmetlen kerdes, ha a turelem es jozan esz is jelen lenne...

2017. márc. 17. 08:20
 18/34 anonim ***** válasza:

Mindenki akkor tesztel, amikor akar, de teny: 12-14. dpo elott nagyon ritka a pozitiv teszt. Ezt alatamasztja a naponta feltett 4-5 full negativ korai teszt es utana a szomoru smiley-fejek a kerdezotol! Mennyivel egyszerubb lenne nem bedepiztetni magatokat 4-5 napon keresztul minden egyes nap, hanem varni kicsit es akkor szep pozitivat tesztelni?

En mindharom alkalommal megvartam az elmaradt verzes napjat, nekem aznap lettek iszonyat halvanyak. Ha napokkal elotte csinalom, negativak lettek volna....

2017. márc. 17. 08:40
 19/34 A kérdező kommentje:
de ha titeket idegesít az ilyen kérdés akkor nyugodtan lapozz tovább nem kell megnézni sem válaszolni rá. van itthon 10tesztem one step. miért ne tesztelhetnék azért vettem...
2017. márc. 17. 09:15
 20/34 anonim ***** válasza:
17. Azért mindíg ez a válasz , mert ez így van , ha segíteni nem tudsz normálisan, akkor minek vagy itt? Tudod az ilyen kötekedők idegesitőbbek mint ezek a fajta kérdések egyesek számára. Attól h vki koran tesztel nem kell lehurrogni. Hanem tovább kell görgetni, rágjam a szádba?
2017. márc. 17. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!