Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudom hülyeség erről kérdezni...

Tudom hülyeség erről kérdezni de kíváncsi vagyok, nektek hogy volt ez a sikeres hónapban?

Figyelt kérdés
volt mellfájdalom, méhfeszülés és folyásotok? vagy mik voltak a tünetek ,amik máskor nem voltak? természetesen nem eszerint figyelem majd a testem, sőt próbálom nem figyelni csak érdekel, meg az is h ki ,mikor tesztelt pozit?? one step-es olcsó tesztem van, az kimutatja a 14.dpon? 10es erősségűek tesztcsíkok és kazetták, ami még érdekel h tuszorepedés után nem szárazság kellene fellépjen? mert nekem krémes /vizes folyásom volt utána, vagy esetleg az lehet h aktusbol maradt vissza és azt tapasztalhattam?
2017. márc. 10. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan volt minden, mintha megjonne.

(Akarcsak a nok 99%-anal.)

2017. márc. 10. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Szurkálás együttlét után 10 nappal (nagyon enyhe), semmi más, a hőm nekem is 37 fölött volt már a 25. naptól, lehet, hogy előbb is, csak nem mértem, ekkor is csak azért, mert az egyik rokonom rám parancsolt, hogy mérjem meg, és ha 37 fölött van, az tuti terhesség. Én nem hittem el, mert ugye korábban nem mértem, nem volt mihez hasonlítani, de igaza volt. :)

Szóval ha nem vagy beteg, eléggé esélyes a baba. :)

2017. márc. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!