Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudom hülyeség erről kérdezni...

Tudom hülyeség erről kérdezni de kíváncsi vagyok, nektek hogy volt ez a sikeres hónapban?

Figyelt kérdés
volt mellfájdalom, méhfeszülés és folyásotok? vagy mik voltak a tünetek ,amik máskor nem voltak? természetesen nem eszerint figyelem majd a testem, sőt próbálom nem figyelni csak érdekel, meg az is h ki ,mikor tesztelt pozit?? one step-es olcsó tesztem van, az kimutatja a 14.dpon? 10es erősségűek tesztcsíkok és kazetták, ami még érdekel h tuszorepedés után nem szárazság kellene fellépjen? mert nekem krémes /vizes folyásom volt utána, vagy esetleg az lehet h aktusbol maradt vissza és azt tapasztalhattam?
2017. márc. 10. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött meg és ennyi, nem feszült, fájt folyt semmi
2017. márc. 10. 09:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak nem jött meg a menzeszem. Se émelygés, se hányinger, se folyás, se mellérzékenység, szurkálás.
2017. márc. 10. 09:34
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, mentek a zöldek.:)
2017. márc. 10. 09:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nem gondoltam, hogy ilyen hamar összejöhet, így nem gondoltam terhességre rögtön. Amit észrevettem: magasabb hő (hőemelkedésig ment), fémes íz a szájban (ezt nem is tudtam, hogy terhestünet lehet, csak utána olvastam). A többi tünet megegyezett a korábbi menstruációs tünetekkel, csak erősebben, mellfeszülés, alhasi görcsök, "mindjártmegjön" érzés. Ezek a nemvárt előtti napon is megvoltak már.

A másodiknál semmilyen tünetem nem volt a menstruáció elmaradása mellett, minden tünetem csak a 6-7. hétben kezdődött.

A harmadiknál szintén erős menstruációs tünet+hőemelkedés volt a tünetem a nemvárt napján.

2017. márc. 10. 09:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Erősebb menzesz előtti tüneteim voltak, mint általában és puffadás, minden percben azt hittem végre megjön, aztán nem jött meg, mellem nem fájt jobban, mint szokott, folyás sem volt.
2017. márc. 10. 09:40
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos információkat.:) utolsó előtti nekem a hőm ma 37,1

UTOLSÓ PÁR NAP ÍGY ALAKULT

pozi ovuteszt előtti napon 36,17

első pozi ovuteszt napján 36,71

másnap pozi teszttel (általában nekem 2 napig pozi) 36,58

utána 36,68

36,78

ma 37,1

2017. márc. 10. 09:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Először csak hasszurka volt, meg talán hányinger.

Késés harmadik napján teszteltem nem reggeli elsőből pozitívat.

2017. márc. 10. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmi tünetem nem volt. 5 nap késés után pozitív lett a Gabriel teszt.
2017. márc. 10. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Mellfajdalom volt, de más jellegű mint előtte. A többit nem figyeltem. Mivel év vége volt, igy már csak új év elején csináltam tesztet, de egyébként az tűnt fel, hogy nem jött meg és semmi olyan jel nem volt ami arra utalt volna.
2017. márc. 10. 10:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Első babámmal nem vettem észre semmi változást. Volt minden PMS (görcsölgetés, ingerlékeny voltam). Pedig figyeltem magam. :D

Második babámmal feszült a mellem, pedig sose feszül. Se menzesz előtt, se közben, se ovukor, csakis terhesen. Emiatt teszteltem is nemvárt előtt, ami pozi lett. A székrekedés nem oldódott meg, mint nemvárt napján mindig, de ekkor ugye már tudtam a babáról.

2017. márc. 10. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!