Tudom hülyeség erről kérdezni de kíváncsi vagyok, nektek hogy volt ez a sikeres hónapban?
Az elsőnél nem gondoltam, hogy ilyen hamar összejöhet, így nem gondoltam terhességre rögtön. Amit észrevettem: magasabb hő (hőemelkedésig ment), fémes íz a szájban (ezt nem is tudtam, hogy terhestünet lehet, csak utána olvastam). A többi tünet megegyezett a korábbi menstruációs tünetekkel, csak erősebben, mellfeszülés, alhasi görcsök, "mindjártmegjön" érzés. Ezek a nemvárt előtti napon is megvoltak már.
A másodiknál semmilyen tünetem nem volt a menstruáció elmaradása mellett, minden tünetem csak a 6-7. hétben kezdődött.
A harmadiknál szintén erős menstruációs tünet+hőemelkedés volt a tünetem a nemvárt napján.
köszönöm a hasznos információkat.:) utolsó előtti nekem a hőm ma 37,1
UTOLSÓ PÁR NAP ÍGY ALAKULT
pozi ovuteszt előtti napon 36,17
első pozi ovuteszt napján 36,71
másnap pozi teszttel (általában nekem 2 napig pozi) 36,58
utána 36,68
36,78
ma 37,1
Először csak hasszurka volt, meg talán hányinger.
Késés harmadik napján teszteltem nem reggeli elsőből pozitívat.
Első babámmal nem vettem észre semmi változást. Volt minden PMS (görcsölgetés, ingerlékeny voltam). Pedig figyeltem magam. :D
Második babámmal feszült a mellem, pedig sose feszül. Se menzesz előtt, se közben, se ovukor, csakis terhesen. Emiatt teszteltem is nemvárt előtt, ami pozi lett. A székrekedés nem oldódott meg, mint nemvárt napján mindig, de ekkor ugye már tudtam a babáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!