Mi lehet ez szerintetek?

Figyelt kérdés
a ciklusom 12.napján vagyok, holnap vagy holnaputánra várom az ovulációt és most este elmentem wcre és kevés pár csepp vér volt a wc papíron. mitől lehet ez? nincs ma még peteérésem ez biztos és amugy sem volt soha vérzésem peteéréskor
2017. márc. 4. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet. Elpattant egy hajszálér, és az vérzett, szexeltél előtte, és felsértette a hüvelyedet, vagy valóban ovulációs vérzés. Azért, mert sosem volt vérzésed, még nem kell kizárni, változó dolog.

Amúgy mivel teherbeesési problémáknál írsz: biztosan van peteérésed? Korábban igazolta valami vizsgálat? (nem ovu teszt, az semmit nem jelent!) Mert akár az sem kizárt, hogy eddig nem volt, most meg van, azért van vérzés.

2017. márc. 5. 22:54
 2/3 A kérdező kommentje:
igen voltam már peteérés követésen az orvosomnál volt peteérésem 23mm es tüsző repedt meg de ugysem sikerült a baba pedig együtt voltunk elötte nap meg aznap is :/
2017. márc. 6. 06:31
 3/3 A kérdező kommentje:
ma lett pozitív az ovulációs teszt ugyhogy tuti nem ovu volt a vérzés oka :/
2017. márc. 6. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!