Palastfű tea, hogyan, mennyit és mikor?
Figyelt kérdés
A ciklus melyik feleben? Mikor? Valahol azt irjak kuraszeruen vegig. Valahol elso feleben, valahol a masodik felèben a ciklusnak!?:') szóval, mi az "igazsàg"? Nektek hogyan segitett? Closti mellett ihatom?2017. febr. 18. 17:48
1/6 anonim válasza:
palástfű teát ovuláció után kell inni, de pl nekem nem használt. A Clostit meg peteérés segítésére szeded gondolom, tehát a ciklus első felében 3-5 napig, vagy nem tudom neked az orvos hogyan írta fel. Én a ciklus 5. napján kezdem. De viszont én nem innék össze mindent+ gyógyszert szedni. Azért erre kérdezz rá az orvostól.Nehogy nagyobb bajt csináljon mint hasznot.
2/6 A kérdező kommentje:
A clostis marcius vegetől szedem. Ma kezdtem a palàstfűteát! Closti melle megkerdezem mit szabad. E vitamint tudom h igen. Szedem is október óta!! :-)
Koszi h irtal! Ment a zöldkèz! :-)
2017. febr. 18. 21:12
3/6 A kérdező kommentje:
Ciklus 4.napjától napi fel szemet 5napig!
2017. febr. 18. 21:12
4/6 anonim válasza:
Peteeres után kell inni, maximum 2 pohárral. Closti mellett én ihattam.
5/6 anonim válasza:
Mármint naponta max 2 pohárral :)
(Utolsó voltam )
6/6 A kérdező kommentje:
2,5decis bogrevel iszom napi egyszer! Az jo? :)
Koszi ax infot
2017. febr. 19. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!