Hogy kell szedni a cickafark-palástfű teát?
1. Isszuk nem szedjuk.
2 sok jo praktika van az enyen igy nezett ki
- elso ket hetben 2naponta egy bogrevel ittam tobbet allitolag nem szabadna.
(Masfel deci a bogre)
Melegits -ne forralj- vizet, cukor, mez, edesitoszer stb nelkul idd, nagyon keves citromlevet (amit citrombol facsarsz ki) beletehetsz. Ha megmelegitetted ontsd ki a bogrebe, ne erjen hozza fem vagy fa, es csak ekkor teds bele a teafuvet.
Hagyd 10-15percig állnI. Ketszer szurd ât. Majd kortyolgasd el, ne huzd le egyszerre.
En reggel ittam èhgyomorra. Estere nem jo ne idd.
De Majd kitapasztalod.:)
3.héttől ihatsz heti 5 napig masfel bogrevel.
Ulofurdo is jot tesz havi 3alkalommal csinaltam.
A kadba engedett vizhez hozzaadtam teât (2liter) 15 percnel tovabb ne maradj benne.
Én úgy tudom, a ciklus első felében nem kell a palástfű, mert az a progeszteronra hat.
Az első 2 hétben az ovuig cickafark/málnalevél teát érdemes inni, ezek az ösztrogén termelést segítő teák. Ezek adagolását nem tudom, mert nem használtam.
A palástfű teából naponta max 2 csészét ihatsz, csészénként 1-1 kávéskanál fűből, másfél dl vízhez.
A tea nem tartalmaz direkt hormont, csak a saját hormontermelésedet segíti, támogatja. Nem biztos, hogy olyan hatást fogsz elérni vele, mintha progi gyógyszert szednél.
Fel literhez en ket evokanallal hasznalok. De nyaron ket maroknyival szedek a kertben es annak az ize is mas.
Akkor csak a pici leveleit leszeded, ha van alkalmad szabadban beszereznI.
köszönöm mindenki válaszát. most nagyon boldog vagyok, mert nem is nagyon hittem benne, hogy segít, erre tegnap már alig pecsételtem:))
most már csak azt szeretném tudni, hogy addig igyam ilyen adagban amíg megjön? vagy el kell hagyni a teázást hogy időbe megjöjjön?
Én nem hagytam el a palástfű teát, a mensim szépen megjött. A mensi alatt már ne idd, az már a következő ciklus első napja.
Olvastam itt olyat is, aki a mensi időpontja előtt 2-3 nappal elhagyta a palástfüvet.
én is gondoltam rá hogy elhagyom pár nappal előtte, mivel fogalmam sincs hogyan reagál a tovább ivásra a szervezetem. ez egy kísérleti hónapom...
ha megjön, a cickafark lesz 14 napig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!