Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy kell szedni a cickafark-p...

Hogy kell szedni a cickafark-palástfű teát?

Figyelt kérdés
progihiányom van, gyógyszert is szedtem rá, de amint abbahagytam visszajött a pecsételés. gondoltam áttérek inkább a teára. csak nem tudom 1 nap hány csészével igyak, illetve hány kanál fűvel? most a ciklus második felében kezdtem csak el a kúrát, ezért csak palástfűt használtam. napi 1 csésze 1 kanál fűből. de sztem ez kevés, mert megint előjött a menses előtti pecsételés. mindenkinél más az adag, vagy van javaslat erre vonatkozólag?
2016. jún. 11. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1. Isszuk nem szedjuk.

2 sok jo praktika van az enyen igy nezett ki

- elso ket hetben 2naponta egy bogrevel ittam tobbet allitolag nem szabadna.

(Masfel deci a bogre)

Melegits -ne forralj- vizet, cukor, mez, edesitoszer stb nelkul idd, nagyon keves citromlevet (amit citrombol facsarsz ki) beletehetsz. Ha megmelegitetted ontsd ki a bogrebe, ne erjen hozza fem vagy fa, es csak ekkor teds bele a teafuvet.

Hagyd 10-15percig állnI. Ketszer szurd ât. Majd kortyolgasd el, ne huzd le egyszerre.

En reggel ittam èhgyomorra. Estere nem jo ne idd.

De Majd kitapasztalod.:)

3.héttől ihatsz heti 5 napig masfel bogrevel.

Ulofurdo is jot tesz havi 3alkalommal csinaltam.

A kadba engedett vizhez hozzaadtam teât (2liter) 15 percnel tovabb ne maradj benne.

2016. jún. 11. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, a ciklus első felében nem kell a palástfű, mert az a progeszteronra hat.

Az első 2 hétben az ovuig cickafark/málnalevél teát érdemes inni, ezek az ösztrogén termelést segítő teák. Ezek adagolását nem tudom, mert nem használtam.

A palástfű teából naponta max 2 csészét ihatsz, csészénként 1-1 kávéskanál fűből, másfél dl vízhez.

A tea nem tartalmaz direkt hormont, csak a saját hormontermelésedet segíti, támogatja. Nem biztos, hogy olyan hatást fogsz elérni vele, mintha progi gyógyszert szednél.

2016. jún. 12. 16:43
 3/11 A kérdező kommentje:
az nem baj ha nem lesz olyan tökéletes, csak ne romoljon... köszönöm az eddigi válaszokat, már csak cickafark adagja maradt talány
2016. jún. 12. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Fel literhez en ket evokanallal hasznalok. De nyaron ket maroknyival szedek a kertben es annak az ize is mas.

Akkor csak a pici leveleit leszeded, ha van alkalmad szabadban beszereznI.

2016. jún. 12. 23:01
 5/11 A kérdező kommentje:
4es, a cickafarkot írod, ugye? nekem filteres van. nem tudom abból hogy főzhetnék. vagy jobb az, ami nem filteres?
2016. jún. 13. 18:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Jobb a nem filteres. A filterehez adnak hozza ezt azt es jobban feldolgozzak. A gyogynovenyfu (en tasakban kapom) meg illatra is ugyanaz mint mikor leszedik
2016. jún. 13. 20:27
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenki válaszát. most nagyon boldog vagyok, mert nem is nagyon hittem benne, hogy segít, erre tegnap már alig pecsételtem:))

most már csak azt szeretném tudni, hogy addig igyam ilyen adagban amíg megjön? vagy el kell hagyni a teázást hogy időbe megjöjjön?

2016. jún. 14. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Kell 2honap mire hatasos...:)
2016. jún. 14. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem hagytam el a palástfű teát, a mensim szépen megjött. A mensi alatt már ne idd, az már a következő ciklus első napja.

Olvastam itt olyat is, aki a mensi időpontja előtt 2-3 nappal elhagyta a palástfüvet.

2016. jún. 15. 11:53
 10/11 A kérdező kommentje:

én is gondoltam rá hogy elhagyom pár nappal előtte, mivel fogalmam sincs hogyan reagál a tovább ivásra a szervezetem. ez egy kísérleti hónapom...

ha megjön, a cickafark lesz 14 napig

2016. jún. 15. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!