Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy kell szedni a cickafark-p...

Hogy kell szedni a cickafark-palástfű teát?

Figyelt kérdés
progihiányom van, gyógyszert is szedtem rá, de amint abbahagytam visszajött a pecsételés. gondoltam áttérek inkább a teára. csak nem tudom 1 nap hány csészével igyak, illetve hány kanál fűvel? most a ciklus második felében kezdtem csak el a kúrát, ezért csak palástfűt használtam. napi 1 csésze 1 kanál fűből. de sztem ez kevés, mert megint előjött a menses előtti pecsételés. mindenkinél más az adag, vagy van javaslat erre vonatkozólag?
2016. jún. 11. 19:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
na ma reggel nekem is megjött, nekem se kell elhagyni:) most a cickafarkot iszom. amit még nem értek, hogy mindenhol azt olvasom, hogy ne érintkezzen fémmel a fű, de a teatojás is fém! akkor ti hogy oldjátok meg?
2016. jún. 16. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!