Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Titeket nem érint fájóan,...

Titeket nem érint fájóan, amikor kérdeznek, hogy miért nincs már baba?

Figyelt kérdés
Kis családunk,rokonok,barátok,mind azzal zaklatnak,hogy miért nem jön a gyerek. Mi viszont már egy csomó ideje próbálkozunk... 2 vetélésen vagyok túl. Jó,persze mások nem tudják,csak a szûk család.... De akkor is,szerintetek nem bunkóság folyton ezzel zaklatni egy párt?! Mert nekem a szívem megszakad,de próbálok jopofat vagni...
2017. febr. 17. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó: a társalgás kifejezés nem fedi le azt, amikor valaki a mások legbensőbb magánéletébe érzi feljogosítva magát bemászni. Az taplóság.

Csevegni semleges témákról és nem a másik privát dolgairól szokás.

2017. febr. 18. 17:27
 12/14 Manka68 ***** válasza:
11-es, nem vadidegenek kérdezősködnek, hanem család, barátok. Olyan emberek, akik törődnek veled. Lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de ha fontos nekem valaki, akkor nem az érdekel, hogy pl melyik cuccot veszi meg, hanem hogy mi van vele, mi teszi boldoggá, hogyan képzeli el a jövőjét, stb. És nem érzem magam bunkónak tőle. És abból kiindulva, milyen gyakran kérdezik ezt meg a pároktól, más is természetesnek tartja ezt a kérdést. Ha viszont a válasz egy durva semmi közöd hozzá, na az már tényleg bunkóság.
2017. febr. 19. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy házaspár legbensőbb magánéletére rákérdezni akkor is illetlen, ha történetesen rokon vagy, esetleg barát. Az az a terület, ahol csak nekik, kettejüknek van keresnivalójuk.

2017. febr. 19. 13:13
 14/14 anonim ***** válasza:
25 évesek vagyunk, 10 éve együtt, 2 éve babávárók és én is túl vagyok 2 vetélésen. Az emberek sokszor csodálkozva és nekem nagyon nemtetsző hangnemben kérdezgetik, hogy hát mégis hogy létezik ez, ennyi ideje együtt és baba nincs. És akkor én *************** ( magamba :D ).. és igen fáj sz@r érzés nagyon, de mosolyogva teljesen nyugodtan közlöm velük, hogy majd jön amikor szeretne.
2017. márc. 22. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!