Titeket nem érint fájóan, amikor kérdeznek, hogy miért
nincs már baba?
Figyelt kérdés
Kis családunk,rokonok,barátok,mind azzal zaklatnak,hogy miért nem jön a gyerek. Mi viszont már egy csomó ideje próbálkozunk... 2 vetélésen vagyok túl. Jó,persze mások nem tudják,csak a szûk család.... De akkor is,szerintetek nem bunkóság folyton ezzel zaklatni egy párt?! Mert nekem a szívem megszakad,de próbálok jopofat vagni...
Ne jópofát vágj: magyarázat nélkül közöld, kategorikusan, de udvariasan, hogy nem óhajtasz erről csevegni. ne magyarázkodj, mert semmi közük hozzá.
Orbitális tapintatlan suttyóság más magánéletébe ilyen szinten beledumálni. Nincs hozzá joguk. Semmi közük hozzá.
2017. febr. 17. 19:56
2/14 anonim válasza:
Én erre mindig csak annyit válaszoltam, hogy majd jön ha jönni akar!
2017. febr. 17. 20:00
3/14 anonim válasza:
Én is azt mondtam jön ha jönni akar.
De amikor a kérdezősködőknél nem jött a baba én is mindig kérdezősködtem h érezzék a törődést 😁
2017. febr. 17. 20:33
4/14 anonim válasza:
Én azt mondtam mindig, hogy folyamatosan próbálkozunk, de nem sikerül. Általában nem tudtak rá mit mondani, mert kellemetlen volt nekik és egyre kevesebbet kérdezték, majd szóba sem került.
2017. febr. 17. 20:41
5/14 anonim válasza:
Egy ismerősöm megkérte őket egyszer, hogy kerüljék a témát. Másodszor hangosan visszakérdezett válasz gyanánt, hogy "és ti hányszor szexeltek egy héten?". Többé nem kérdezett senki semmit.
Tudta, hogy illetlen, de van, akinél csak ez használ.
2017. febr. 17. 20:44
6/14 anonim válasza:
Mondok ennél rosszabbat. Nálunk is ez volt. Mióta terhes vagyok, mindenki azt kérdezi, mikor jön a következő... (még meg se született...) Én se értem az embereket. Én nem piszkálok ilyenekkel senkit.
2017. febr. 17. 22:09
7/14 DorciésTina válasza:
Szia!Szerintem nagyon nagy bunkóság!!Senkinek semmi köze, hogy miért nincs vagy hogy miért nincs már baba.Ők persze azt hiszik nyugodtan feltehetnek ilyen pofàtlan kérdéseket
Szerintem csak annyit mondj hogy MERT NINCS azt' kész ;D
2017. febr. 17. 22:29
8/14 anonim válasza:
De igen és már a közvetlen családtagjaim is zavarnak. Tudom ők csak érdrklődnek de akkor is! Úgyhogy még anyukámnaknis azt mondtam hogy hagyjon békén, időben tudni fog róla.
2017. febr. 18. 06:07
9/14 anonim válasza:
Szerintem, csak azért kérdezik, hogy mondhassanak valamit. Minket éveken keresztül kérdezgettek, hogy mikor lesz esküvő. Mikor az megtörtént akkor, hogy mikor lesz baba. Most, hogy kismama vagyok, mindenki azt kérdezi,hogy hogy vagyok (kb. naponta 100x), mennyi idős terhes vagyok, milyen nemü lesz a baba. De a választ már szinte meg sem hallgatják. Már előre tudom, ha megszülök, akkor pedig van-e tejem, apás szülés volt-e, természetes vagy császár, mikor jön a második baba, stb. Igazából csak udvarias beszélgetést akarnak kezdeményezni. Engem csak akkor idegesít, ha a választ már meg sem hallgatják... Akkor minek kérdezik?
2017. febr. 18. 07:09
10/14 Manka68 válasza:
Nem, nem érint fájóan. Az emberek csak társalogni próbálnak. A gyerekektől azt kérdezik hogy megy a suli, a tiniktől, hogy milyen pályát választanak, az idősebbektől, hogy rendben van-e az egészségük, stb. Ezen nem kell megsértődni, nem kell magunkra venni, elég ha annyit válaszolunk, hogy majd egyszer lesz, aztán el kell terelni a témát. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!