Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Páromnak ( férfi) clostit irt...

Páromnak ( férfi) clostit irt fel az orvos,10szemet kell beszednie, azutan 1het szunet es megint egy üvegcsével?

Figyelt kérdés

Valakinek a parja szedett mar clostit? En is szedem , mèg sosem szedtem , most Fogom kezdeni ( napi 2×fèl szem). Ez jó fèrfiaknak is ezekszerint? Hallottatok mar erről? Tudom mivan a tajèkoztatòban, de sehol sem találom, h valakinek hatàsos lett volna. Parom regen 2 èven àt (5 èvvel ezelőtt) tesztoszteront szedett ( a bolond...) testèpìtès gyanánt! Szóval nem termelodik elèg spermája, pedig hasznalt visszaállìtòt miutan " letette" a dolgokat!

A doki biztat minket, hogy nem nagy a gond. Nalam minden rendben csak rakell segiteni a petèimre mert picit alacsony a progeszteronom.

6honapja nem jon a baba, csak azert mentunk ilyen koran , mert paromnak ilyen dolgai voltak

2017. febr. 17. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

36 millió az én férjeméhez képest rengeteg (15millió és 80%-a mozog) mégis a 3.babát várjuk,semmit nem szedett a férjem.

Gratulálok nektek!

2017. márc. 12. 20:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen a doki is mondt h hiaba 70 millió, ha kb 20% a mozog.

Paromnak most 68% mozog. Multkor 40% a mozgott.

2017. márc. 15. 22:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi* :))!!
2017. márc. 15. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!