Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miert nem sikerul teherbeesnem...

Miert nem sikerul teherbeesnem mar ket eve?

Figyelt kérdés
Uh minden rendben volt. A 11. napon 18 mm volt a tuszom a nyalkahartya pedig 9,5 mm. Ez teljesen normalis nem? Akkor megis mi lehet a baj? Irjatok tapasztalatokat kinel mi volt a baj es hogy sikerult megoldani leci

2017. febr. 13. 08:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
2 év sikertelenség után azért már jobban is képben lehetnél, ha valóban érdekel a téma. Kell hormonsor, lehet, hogy pajzsmirigy gondod van, terheléses cukor és inzulin, lehet ir-ed is, petevezeték árjárhatósági is kellene, és ami szintén nagyon fontos, az a párodnak a spermavizsgálat. Az, hogy volt egy tüsződ, persze szuper dolog, de ennyiből kijelenteni, hogy minden rendben, nagy felelőtlenség. Én a helyedben már rég orvost váltottam volna. És nem is vártam volna 2 évig. Én tavaly ősszel fél év sikertelenség után elmentem orvoshoz. Akkor ő is nézett uh-t, nekem is volt egy szuper méretű domináns tüszőm, és a nyálkahártya vastagsága is jó volt. De ez nem elég. Elküldött laborba, azóta szedek pajzsmirigyre, és emelkedett prolaktin szintre is gyógyszert. Férjem is volt spermavizsgálaton, sajnos nagyon rossz lett az eredménye, így márciusban kezdődik az első lombikunk. Keress egy megbízható dokit, aki komolyan vesz, mert így csak repülnek a hónapok. Én azért is mentem el fél év után, mert úgy voltam vele, ha gond van, derüljön ki minél hamarabb, hogy tehessünk ellene, ha meg minden rendben, legalább megnyugszunk. Remélem tudtam segíteni :)
2017. febr. 13. 09:52
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha a párodnak nincs használható spermája, vagy neked nem szabadul ki érett petesejted akkor egy raklap vitamint is beszedhettek, nem fogsz teherbeesni. 2 év után már nem a vitaminon kellene gondolkozni szerintem.
2017. febr. 13. 09:54
 13/22 A kérdező kommentje:
es annak mi az oka hogy a tuszo nem reped meg. amugy az uh vizsgalat utan azt mondta a doki 3 honapig probaljuk azokon a napokon es utana menjen a ferjem vizsgalatra. ez mar eltelt sajnos.a doki annyira biztosnak tunt meg a tesztet is megvetette elore
2017. febr. 13. 09:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
De amíg próbálkoztok 3 hónapig, addig simán el lehet menni vizsgálatra, legalább gyorsabban kiderülnek a dolgok.
2017. febr. 13. 10:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el a vitaminokat és menjetek el kivizsgálásra. Meg kell nézni a hormonjaidat, az átjárhatóságot, a párod spermaszámát, stb. Az semmit nem jelent, hogy van tüszőérés. Ennyiből azt mondani, hogy "nincs semmi baj" annyit ér, mint kézrátéttel gyógyítani, ugyanis nem az szokott az esetek túlnyomó részében gondot okozni, hogy nincs tüsző, hanem az, hogy nem reped meg, vagy megreped, de nem átjárható a petevezeték, vagy kevés a spermaszám. Az, hogy ultrahangon megnézte az orvos a tüszőket, messze nem egyenlő a kivizsgálással. Vitaminokkal semmire nem mész, ha például nem átjárható a petevezeték. A hotmonjaidat pedig úgy kellene megnézni, hogy nem vagy vitaminokkal teletömve és a szükséges vitaminokat és mennyiséget makd az orvos megmondja.
2017. febr. 13. 10:02
 16/22 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. sok sikert a lombikhoz. a noknel van olyan problema amit sehogy nem lehet meggyogyitani?
2017. febr. 13. 10:03
 17/22 A kérdező kommentje:
m
2017. febr. 13. 10:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen sajnos van, hiszen nekem 3 volt tanárom fogadott örökbe, mivel lombikkal sem lehetett nekik gyermekük.
2017. febr. 13. 10:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet, meddőségnek hívják.

Viszont amíg az összes ivarszerv megvan, addig a teherbeesés sem zárható ki.

Sokszor a rágörcsölés vált ki olyan hormonális állapotot, ami akadályozza a teherbeesést. A kivizsgálások mellé érdemes egy pszichológust is bevonni.

Én is így fogantam meg - anyámnak papírja volt róla, hogy meddő. 6 év után elfogadta, hogy nem lehet gyereke, nem görcsölt a témán - két hónap alatt megfogantam.

2017. febr. 13. 10:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Vàlts dokit mindenképp,21 napi vv vel megtudják állapitani hogy a tüszörepedés meg e történt.Ahogy az elöttem is irtàk teljes hormonlabor szükséges.
2017. febr. 14. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!