Lenne egy olyan kérdésem hogy inszemináció után vagyok 13 nappal A terhességi tesztem negatív! Van remény hogy sikerült?
lenne egy olyan kérdésem hogy inszemináció után vagyok 13 nappal
A terhességi tesztem negatív ! De viszont két nappal
Ezelőtt voltam nőgyógyásznál mert nagyon begörcsölt a hasam ! A doki a méhembe látott egy 1,6 mm folyadék tartalmú képletet !! A méhnyálkahártya 12mm
Bal oldalon corpus luteum -mal van tele !
Ja és azt mondták valószínű terhes vagyok !! De nem értem akkor miért nincs pozitív tesztem ?????
Köszönöm a gyors választ !! Bár nem értem mert iszonyatosan fáratnak érzem magam és a melleim is nagyon fájnak !!
És akkor a mehembe az az 1, 6mm folyadék tartalmú képlet micsoda ?
Hétfőn kell mennem !! Megszeretne nézni ultrahangon, meg vérvétel !!
Furcsa mert tegnap előtt gratulált a doki !! Bár ő azt mondja nekem lehet korai volt a teszt :( nem tudom de ez a várakozás kicsinál :((
Fu de jó lenne ha nekem is összejönne !!
De arra ki tudna nekem itt választ adni hogy mi az amit láttak ultrahangon ?? Mert a doki szerint az baba !! A mellsőfali endometrium határán 1,6mm -es folyadék tartalmú képlet látható !!
Endometirum vastagsága 12 mm
Jobb oldali ovarium mérete 33x24mm
Bal oldali ovarium mérete 34x38mm benne corpus luteum
Na erre az eredményre kaptam azt a választ hogy valószínűleg terhes vagyok !! Sőt egy ultrahang képet is kaptam
Nézd, nem ijesztegetésből írom, de az elején nagyon óvatosan kell fogalmazni (az orvosoknak is!), mert attól, hogy az 5. héten látszik "valami" és pozi a teszt, még korántsem biztos, hogy meg is születik a baba. Javulnak az esélyek, ha a 7 héten van szívhang, és kicsit meg lehet könnyebbülni, ha eljutsz a 12 hét végéig, és minden oké a genetikai uh-n. Onnantól az esetek többségében már könnyebb.
Nem tehetsz többet, mint hogy pihensz és reménykedsz.
Megírod majd, hogy mi lett?
3.
Gratulálok neked :)
Örülnek én is ha a doki hétfőn azt mondaná hogy terhes vagyok
És csak a teszt nem mutatja még ki ! Hisz látot ott vmit !! Csak ez az ami most még álomba ringat !! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!