Kinek mikor lett pozitív tesztje inszemináció után? Valós lehet a negatív teszt?
Mikor volt az inszeminációd, mikor kell tesztelned?
Nekem 6-án volt, 24.-én kell tesztelnem.
Szia!
Július 30-31-én volt inszemem!
tegnap vagy ma telt le a 2 hét!
Itt az a protokoll, hogy a 17. napon vagy az azt követő első munkanapon kell tesztelni, hogy 100%-osan valós legyen az eredmény az utrogestan miatt. 23.-a a 17. nap, úgyhogy 24.-én tesztelek. Ha z pozitív irány az orvoshoz még aznap, ha negatív akkor utrogestant abbahagyni és egy hónap pihi.
Mondjuk nekem amúgy is átlag 30-31 naposak a ciklusaim
én is kaptam utragestant !kettőt reggel kettőt este!
a progi kúpnak mi a jelentősége teszt szemponjából?
inszem után 7 napon volt egy görcsölés ami pár percig tartott aztán 2 napra rá feszült alul a hasam!ennyit éreztem az egészből tegnap beleszúrt a petefészkembe de most se érzek semmit!
a reggeli teszt nem is igazán tudom valós-e mert 5 órás pisiből teszteltem amit nem is azonnal csináltam meg!
Ma kellene hívnom a dokimat az eredmény miatt de tanácstalan vagyok! 14-15 nap telt el az inszemtől számolva!de valszeg a második inszem napon volt ovum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!