Tegerbeesési problémák miatt a nőgyógyásztól milyen beutalókat kérjek?
Figyelt kérdés
A héten egy új orvoshoz megyek, 1 éve próbálkozunk. Szeretnék kérni hormonvizsgálatra és inzulinrezisztencia vizsgálatra beutalót. Mit lehetne még vizsgálni? Esetleg trombózisra hajlam?
Köszönöm szépen a segítséget!
2017. jan. 31. 18:23
1/10 anonim válasza:
Ezek a legalapabb vizsgálatok. De a dokinak is tudnia kéne! :)
2/10 anonim válasza:
Szeritnem nem neked kell kérned, hanem majd ő javasol vizsgálatokat. Ezek a vizsgálatok sem ingyen vannak, nem biztos, hogy boldog boldogtalant küldenek mindenféle hormon vizsgálatra, mert nem indokolt meg lehet drága lenne az államnak. Hidd el majd ő jevasolja, amúgy ha 1 éve próbálkoztok úgyis elküld majd hormon vizsgálatra. Bár engem nem küldtek, csak kaptam closty gyógyszert, ha azzal sem lettem volna terhes akkor jöttek volna a vizsgálatok, petevezetésátjárhatóság, hormon vizsgálat.
3/10 A kérdező kommentje:
Csak másoktól hallottam, hogy ha az ember nem áll a sarkára, akkor néhány orvos csak úgy elvan. Most magándokihoz megyek, mert sztk-ban minősíthetetlen stílusú embereket fogtam ki sajnos. Nem esik jól ez a 10.000 ft kiadás, de nem akarom húzni tovább az idő.
2017. jan. 31. 19:15
4/10 Manka68 válasza:
Semilyet, inkább jelentkezzetek be egy meddőségi központba, ott sokkal alaposabban kivizsgálnak, ideális eseben endokrinológushoz küldenek inzulin rezisztencia vizsgálatra pajzsmirigy hormonokkal együtt, és nem tömnek azonnal hormonokkal, csak ha tényleg kell. És először a prodat küldik el spermavizsgálatra, nem téged szabdalnak feleslegesen. Nődokihoz már csak a pozitív teszttel érdemes menni.
5/10 anonim válasza:
Elvileg az orvosnak tudnia kène,de sajns sok esetben az sztk s rendelèseken nem tul alaposak,megcsinálják a ciklus 3 napi labort peteérés követést majd a 21 napi vv t és ha nem találnak semmit akkor elküldenek hogy semmibajod probàlkozatok még vagy 100 évig hàtha sikerül😈😈😈szomoru de tényleg igy van.A meddöségibe sokkal alaposabbak,trombozis hajlamtol kezdve a genetikai vizsgálatokon àt mindent megcsinàlnak.Bár ennyi pénzért mèg szép hogy megnèzik,sajnos tapasztalatbol irom.A mai vilàgba ha gyermeket szeretnél ès nem nyitod ki a pénztàrcàd akkor nem megy az embem tul sokra.Sok sikert
6/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz,az utóbbi években az egészségügyben egy meddőségi központban tett látogatásom a legpozitívabb élményem,segítőkészek,kedvesek,precízek,mindezt ráadásul ingyen....Én már voltam a 3. ciklusnapi vérvételen,most jön majd a többi.Ha van a közeledben meddőségi központ akkor érdemesebb lenne ott megpróbálni,pláne ha nem akarsz egy csomó pénzt elkölteni a vizsgálataokra...Hamár fizetjük a tb-t,akkor használjuk ki:D
7/10 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok, itt csak Kaáli intézet van sajnos. :( de talán a klinikán van.
2017. febr. 5. 18:51
8/10 anonim válasza:
A Káli intézetben van meddőségi ambulancia ami tb s alapu.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor fel is veszem velük a kapcsolatot.
2017. febr. 6. 18:43
10/10 A kérdező kommentje:
Ezt olvastam a honlapon:
A Kaáli Intézet kft formájában működő egészségügyi magánvállalkozás. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az Intézettel kizárólag a lombikbébi kezelésekre kötött finanszírozási szerződést, minden más szolgáltatás számla ellenében térítésköteles.
2017. febr. 6. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!