Szerintetek az hiba, ha nem mondtam el a barátnömnek, aki régóta próbálkozik, hogy babával próbálkozunk?
Van, ahol és van akinél beszédtéma és van akinél nem.
Én nem szóltam előre senkinek egyiknél sem.
Csak a saját példámat tudom mondani: egyiknél sem jelentettük be senkinek,hogy na akkor most már élesben megy a ...pedig egy barátnőm "próbálkozott" (micsoda idióta kifejezés ez).
Neki nem féltem elmondani,hogy terhes vagyok, mert tudtam,hogy nem fog megborulni a hírtől. Míg egy másik barátnőm szinte hisztirohamot kapott, pedig ő nem is "próbálkozott", csak már nagyon rajta volt a gyárthatnék.
Szóval, ha nálatok ez beszédtéma, akkor innentől már csak a "barátnő" lelkivilágán múlik,hogy elmondod-e neki vagy sem.
Először azt vágta a fejemhez,hogy "persze,mindig odaszületik gyerek,ahol nem is akarják"
(nem mondtam neki,hogy tervezünk,senkinek nem kötöttem az orrára) aztán mikor hazament a férjének nyomta le a sírós hisztit,hogy nem igazság,nálunk már gyerek lesz,ők.meg.még csak nem is csinálják...(elmondta,hogy mi volt)
Ugyanez lett volna,ha a tervezést jelentem be.
Érdekes,hogy pont a régen.próbálkozó barátnőm nem borult el,míg az,amelyik még csak nem is próbálkozott,teljesen kiborult.
Szóval barátnő,és beszédtéma függő!
Köszi.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!