Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek az hiba, ha nem...

Szerintetek az hiba, ha nem mondtam el a barátnömnek, aki régóta próbálkozik, hogy babával próbálkozunk?

Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 21:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja, hogy be kell számolni a védekezés nélküli sexről, azok hogyan számolták ki, hogy kinek mondják el és kinek nem? Kiknek illik elmondani? 4 szülő, azok szülei, összes tesó és azok párjai, kolleganők, barátnők és azok párjai, barát és azok párjai, iskolába-óviba ha meghallod valakiről ugyanezt, neki szólni kell?
2017. jan. 27. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Senkinek nem kell beszamolni! Kit erdekel?! Beszedtema az ebednel?
2017. jan. 27. 15:22
 13/20 A kérdező kommentje:

Van, ahol és van akinél beszédtéma és van akinél nem.

Én nem szóltam előre senkinek egyiknél sem.

2017. jan. 27. 17:30
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
A barátnődnek nem szólsz, aki ráadásul küzd a gyerekéért?! Nem a sarki fűszeres! Ezek szerint nem is volt a barátnőd, szerintem ezt már ő is így gondolja!
2017. jan. 27. 21:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Sorra be kellett volna kopogtatni az összes rokonhoz és baráthoz, hogy most nem használunk kotont?
2017. jan. 27. 21:15
 16/20 A kérdező kommentje:
Régen se kürtöltem világgá, hogy mikor kotonozunk és mikor nem. A normálisak ahogy elhatározzák közlik a környezetükkel? Miért?
2017. jan. 27. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Csak a saját példámat tudom mondani: egyiknél sem jelentettük be senkinek,hogy na akkor most már élesben megy a ...pedig egy barátnőm "próbálkozott" (micsoda idióta kifejezés ez).

Neki nem féltem elmondani,hogy terhes vagyok, mert tudtam,hogy nem fog megborulni a hírtől. Míg egy másik barátnőm szinte hisztirohamot kapott, pedig ő nem is "próbálkozott", csak már nagyon rajta volt a gyárthatnék.

Szóval, ha nálatok ez beszédtéma, akkor innentől már csak a "barátnő" lelkivilágán múlik,hogy elmondod-e neki vagy sem.

2017. jan. 27. 21:22
 18/20 A kérdező kommentje:
A hisztiroham, az hogyan történt?
2017. jan. 28. 07:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Először azt vágta a fejemhez,hogy "persze,mindig odaszületik gyerek,ahol nem is akarják"

(nem mondtam neki,hogy tervezünk,senkinek nem kötöttem az orrára) aztán mikor hazament a férjének nyomta le a sírós hisztit,hogy nem igazság,nálunk már gyerek lesz,ők.meg.még csak nem is csinálják...(elmondta,hogy mi volt)

Ugyanez lett volna,ha a tervezést jelentem be.

Érdekes,hogy pont a régen.próbálkozó barátnőm nem borult el,míg az,amelyik még csak nem is próbálkozott,teljesen kiborult.

Szóval barátnő,és beszédtéma függő!

2017. jan. 28. 11:39
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi.

:(

2017. jan. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!