Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet, hogy a pajzsmirigy túl...

Lehet, hogy a pajzsmirigy túl működés miatt nem lehet baba?

Figyelt kérdés

3 hónapja menszis zavarok léptek fel vérzésem egy napig tartott. Elmentem nőgyógyászatra el küldött hormon teszt vizsgálatra és olyan eredményt kaptam, hogy a pajzsmirigyem 420-as volt!

További kivizsgálásra küldött.

Emiatt már nem válalhatok babàt?

Lehet, hogy emiatt se estem màr teherbe sem, mert múlthónapba végig csináltuk, mert szeretnénk kisbabàt és mégis meg jött! Nagyon el vagyok keseredve!

2017. jan. 22. 12:20
1 2
 11/13 Manka68 ***** válasza:
100%
9-es, az hogy neked sikerült ezzel az értékkel teherbe esned, nem jelenti hogy jó. Te vagy a szerencsés kivétel. És én is tapasztalatból beszélek sajnos. 3,9-es értékkel nem sikerült évekig, még az inszeminációk sem, de amint 2 alá ment a TSH-m, pozitívat teszteltem.
2017. jan. 22. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
11 én elhiszek mindent, de kizártnak tartod, hogy más ok is közrejátszhatott nálad? Nekem a 3,8-at is nehéz volt beállítani, 2 endokrinológushoz jártam folyamatosan, az egyik szerint oké volt az érték, a másik szerint kicsit magas, de teherbe lehet vele esni, az egyik egy menő meddőségi centrumban dolgozik. Tudom, hogy szeretik beállítani 1-2 közé és lombikhoz, inszemináciohoz biztosan kell is. De nekem pl. be sem lehetett állítani ilyen alacsonyra. De volt nekem 33-as tsh-m is (túladagolták a gyógyszert) na azzal már alig menstruáltam, egyértelmű volt, hogy úgy nem jön össze, meg veszélyes is lett volna, akkor le is állítottak kis időre a gyerekcsinálásrol.
2017. jan. 22. 21:06
 13/13 Manka68 ***** válasza:
Nem, akkor más ok nem volt. Kivizsgáltak minket, meddőségis dokik szerint minden rendben volt, ismeretlen eredetű meddőség állt a papirunkon. Egy ismerős ajánlására mentem el endodokihoz. Ő állapította meg a pm alulműködést, és az IR-t. A két betegség többnyire együtt jár, mindkettőt akkor kezdték kezelni. A 3 hónapos kontrollra már pozitív teszttel mentem, spontán baba volt, pedig addig semmiféle kezelés nem segített.
2017. jan. 23. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!