Elméletileg pajzsmirigy alul működésem van, de a legutóbbi eredmény határon volt. Igazából kB 3 éve hogy határon mozog. Van még rajtam legalább 10kg felesleg, de ha majd babát szeretnénk, akkor lehetséges?
Van köztetek olyan, aki teherbe esett és gond nélkül kihordta?
2015. jan. 24. 16:49
1/9 anonim válasza:
gyógyszerrel szokták kezelni terhesség előtt
2015. jan. 24. 16:52
2/9 A kérdező kommentje:
Mi történne akkor ha nem mennék orvoshoz és nem szednek gyógyszert?
2015. jan. 24. 16:59
3/9 anonim válasza:
szerintem jobban járnál pedig. Gyógyszer nélkül a teherbeesés esélye is sokkal kisebb, a vetélés kockázata meg jóval magasabb.
2015. jan. 24. 17:01
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor is ha az eredményem jó? Már évek óta nem kell külön szakrendelesre járnom. KB 2 évvel ezelőtt azt mondta a doki h az eredményem biztosan rossz lesz mert nem akartam gyógyszert szedni, ped úgy teljesen jó volt.
2015. jan. 24. 17:11
5/9 Manka68 válasza:
Babához nem elég, ha határon van. A TSH-nak 1 körül kell lennie. Én 3,9-cel elvetéltem, előtte egy évig hiába próbálkoztunk, nem estem teherbe még inszemmel, lombikkal sem. (akkor még nem tudtam erről a problémámról).
Nem olyan nagy dolog a pajzsmirigy kezelése, a gyógyszer sem drága, miért kockáztatnál?
2015. jan. 24. 17:17
6/9 anonim válasza:
nem értelek, a kérdésben azt írod, hogy a határon van. Az gyerekhez nagyon nem jó! Miért kockáztatsz, ha le tudják vinni megfelelő szintre elég egyszerűen?
2015. jan. 24. 17:18
7/9 anonim válasza:
Pajzsmirigy alulmukodessel a veteles eselye is nagyon magas, de ha megmarad meg akkor is lehet beteg is szegenyke. Google ozd ki!!! Nekem kicsit alulmukodik es gyogyszert szedek ra es azt mondtak, hogy ha baba lesz akkor majd meg kell emelni az adagot, hogy a babanak is jusson es egeszsegesen tudjon fejlodni. En komolyan vennem a helyedben.
2015. jan. 24. 17:40
8/9 A kérdező kommentje:
Utána néztem, köszönöm.
2015. jan. 24. 18:46
9/9 anonim válasza:
Én úgy lettem terhes, hogy nem tudtam még a pajzsmirigy alulműködésemről. Ki tudtam hordani a babát, egészséges lett, de mellette végig szedtem a gyógyszert és havonta jártam endokrinológushoz.
Én a helyedben megnézetném a TSH-t, mielőtt próbálkoztok, könnyebb úgy, ha rendben vannak az értékeid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!