Lehet, hogy a pajzsmirigy túl működés miatt nem lehet baba?
3 hónapja menszis zavarok léptek fel vérzésem egy napig tartott. Elmentem nőgyógyászatra el küldött hormon teszt vizsgálatra és olyan eredményt kaptam, hogy a pajzsmirigyem 420-as volt!
További kivizsgálásra küldött.
Emiatt már nem válalhatok babàt?
Lehet, hogy emiatt se estem màr teherbe sem, mert múlthónapba végig csináltuk, mert szeretnénk kisbabàt és mégis meg jött! Nagyon el vagyok keseredve!
Ilyen értéket kaptam
TSH 3GEN: 2,930
ANTI-TPO :420
Szérum FSH: 5,1
Postmenopausa hormon therápia után :13,9
Menses folliculáris fázis: 3,5
Menstruációs ciklus ovuláció idején: 4,7
-||- luteális fázis :1,7
Szérum LH: 2,08
Menstruáció ciklus foll. Fázis: 2,40
-||- ovuláció id. : 14
-||- luteális fázis: 1
Postmenopausa 7,70
Szerum prolaktin :6,54
Szérum progeszteron: 1,54
Szérum estradiol: 128,9
Postmenopausa: 0
Akkor még lehet baba ?
Nem értem miért beszélt nekem ilyet a nőgyógyász, hogy magas a pajzsmirigyem!
De, akkor meg nyugodtam!
8 nem, ez még nem alulmüködés, és jó lenne ha már nem tejesztené ezt senki, hidd el, hogy tudom, mert nekem túlműködésem és alulmüködésem is volt. Elvileg 4,5-ig normális a tsh, mostanában vannak endokrinológusok, akik szerint inkább 2,5-3 között lehetne a határ, afölött van alulmüködés. Mivel 3,8-cal teherbe estem és nem kellett rá gyógyszer, teherbe lehet így esni.
Kérdező! Az anti tpo-d nem tetszett a nödokidnak, az tényleg magas, de nem befolyásolja a teherbeesést, menj vele endokrinológushoz, mert a nödokik ehhez nem értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!