Hanyadik inszeminációd sikerült és miért volt rá szükség?
Figyelt kérdés
2017. jan. 21. 12:54
1/7 anonim válasza:
szia! Nekem 4 volt és egyik sem sikerült sajnos. Egy tipp: Itt ilyen inszemes, lombikos kérdésre nem nagyon szoktak válaszolni, de face-en van egy csomó jó csoport, ahol nagyon szívesen válaszolnak az ilyenekre. Zárt csoport.
2/7 anonim válasza:
Nekem sem sikerült egyik se... Lombik is harmadik nekifutásra sikerült.
3/7 anonim válasza:
Szerintem az inszem legtöbb esetben csak időhúzás.. ritka, hogy sikeres lesz
4/7 anonim válasza:
Miért lenne időhúzás? Nyilván akinek nem sikerült az úgy érzi, de ez szubjektív. Még ha mind a 6 (amit általában ajánlanak) sikertelen, akkor se nagy kiesés. Fél év alatt le lehet tudni a 6-ot, az semmi. Ha van esély inszeminációval teherbe esni, akkor mindenképpen érdemes megpróbálni, mert nagyon nem mindegy, hogy inszem, vagy lombik. Sokkal kevésbé megterhelő. És nyilván sokaknak sikerül, egyébként nem csinálnák.
Nekünk a 3. sikerült. Csak velem volt probléma, nem volt peteérésem.
5/7 anonim válasza:
Nálunk nem találtak semmilyen problémát mégis 3,5 éve sikertelenül próbálkozunk. 6 inszeminációnk volt, most már csak a lombik maradt...
6/7 anonim válasza:
Nekem sem sikerult a 4. Inszem bar tul is stimulaltak. Amit jo ha szedtek 800 mg os E vitamint mivel a closti levekonyitja a méhfalat. Meg 1000 mikrogrammos folsavat. En most ezeket szedem. Elvileg nekem ket het mulva lesz az 5. Inszem de tudni kell h augusztusban lesz a lombikom. De nem szabad feladni csak pozitivan. Csajok 2017 a mi evunk lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Úgylesz! Mindenkinek sok sikert kívánok!
2017. jan. 23. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!