Spermavizsgálat! Hogyan zajlik? Mennyi idő? Kell fizetni? Minden érdekelne ezzel kapcsolatban! Adná az ég, hogy ne legyen rá szükség, a párom óckodik!

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
vagy ott helyszinen kell csinálni van egy ksi szoba ahova bevonul és aztán leadja de viheti otthonról is de akkor be kell érnie fél órán belül vele és csak ö adhatja le van ahol fizetős van ahol ingyen van. attól függ hol csináltatja. Ez a legkevesebb a emddőségi kezelések, vbiszgálatok között. Persze kellemetlen egy férfinak viszont egy nőnek sok fájdalmas kezelés viszgálat van, tehát az aa férfi aki gyereket akar annak nincs ezzel problémája.
2013. szept. 23. 15:25
 2/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Pont úgy, ahogy az első válaszoló írta.

Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha a párodnak ezzel gondja van, mondd neki, hogy cseréljetek vizsgálatokat. :-)

2013. szept. 23. 18:09
 3/4 anonim válasza:
100%
Ha maszek rendelőbe mentek, az első megbeszélés kb. 5 ezer, a vizsgálat 15ezer kb. Mi Tapolcára jelentkeztünk be, le is mondtam a maszek vizsgálatot a páromnál, mert nem tudtam, hogy ingyenesen megcsinálják. Mintát kell adnia, ezt bevizsgálják, majd egy doki is kikérdezi, megvizsgálja a párodat. Picit kellemetlen, mert végbélen keresztül is "tapogat" a doki, de ha babát akar, ennyit ki kell bírnia.. Nekünk nőknek sem kellemes beterpeszteni a pinológusnál, mégis megtesszük egy évben akár többször is..:)
2013. szept. 25. 09:47
 4/4 anonim válasza:
100%
Nálunk így történt: Az én nőgyógyászom adott beutalót a férjemnek, mivel már két éve nem sikerült teherbe esnem. Hozzánk az egri kórház volt a legközelebb, ahol végeznek ilyen vizsgálatot. Időpontra mentünk, amit hellyel közzel tartottak is, az asszisztens behívta a vizsgálóba, alsógatya le, megtapogatja, hogy minden rendben van-e, aztán magára hagyta a vizsgálóban (orvos nem volt bent), teljes nyugalomban, hogy "produkáljon" egy üvegcsébe. Azt mondta az asszisztens, hogy ha végzett és kész a mű, akkor kijöhet a vizsgálóból (ott addig ki volt téve a tilos a bemenet tábla), és a produkciót követően kb 30 perc múlva szóljunk neki (keressük meg). Így történt. Megkerestük, magába (az asszisztens) bement a vizsgálóba, megvizsgálta az "anyagot", és aztán behívta a férjem, és közölte vele, hogy tökéletesek az eredményei. Visszavittük az eredményt a nőgyógyászomhoz, aki kedvesen megállapította, hogy én vagyok a hunyó...így kezdetét vette a gyötrelmes kivizsgálások hada...szóval valóban a spermavizsgálat a legkevesebb. Nem nagy cucc, nem is ciki, szóval ne izguljon a párod, a nőknek tényleg gázosabb a helyzet...
2013. okt. 1. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!