Spermavizsgálat! Hogyan zajlik? Mennyi idő? Kell fizetni? Minden érdekelne ezzel kapcsolatban! Adná az ég, hogy ne legyen rá szükség, a párom óckodik!
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 15:22
1/4 anonim válasza:
vagy ott helyszinen kell csinálni van egy ksi szoba ahova bevonul és aztán leadja de viheti otthonról is de akkor be kell érnie fél órán belül vele és csak ö adhatja le van ahol fizetős van ahol ingyen van. attól függ hol csináltatja. Ez a legkevesebb a emddőségi kezelések, vbiszgálatok között. Persze kellemetlen egy férfinak viszont egy nőnek sok fájdalmas kezelés viszgálat van, tehát az aa férfi aki gyereket akar annak nincs ezzel problémája.
2/4 Manka68 válasza:
Szia!
Pont úgy, ahogy az első válaszoló írta.
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha a párodnak ezzel gondja van, mondd neki, hogy cseréljetek vizsgálatokat. :-)
3/4 anonim válasza:
Ha maszek rendelőbe mentek, az első megbeszélés kb. 5 ezer, a vizsgálat 15ezer kb. Mi Tapolcára jelentkeztünk be, le is mondtam a maszek vizsgálatot a páromnál, mert nem tudtam, hogy ingyenesen megcsinálják. Mintát kell adnia, ezt bevizsgálják, majd egy doki is kikérdezi, megvizsgálja a párodat. Picit kellemetlen, mert végbélen keresztül is "tapogat" a doki, de ha babát akar, ennyit ki kell bírnia.. Nekünk nőknek sem kellemes beterpeszteni a pinológusnál, mégis megtesszük egy évben akár többször is..:)
4/4 anonim válasza:
Nálunk így történt: Az én nőgyógyászom adott beutalót a férjemnek, mivel már két éve nem sikerült teherbe esnem. Hozzánk az egri kórház volt a legközelebb, ahol végeznek ilyen vizsgálatot. Időpontra mentünk, amit hellyel közzel tartottak is, az asszisztens behívta a vizsgálóba, alsógatya le, megtapogatja, hogy minden rendben van-e, aztán magára hagyta a vizsgálóban (orvos nem volt bent), teljes nyugalomban, hogy "produkáljon" egy üvegcsébe. Azt mondta az asszisztens, hogy ha végzett és kész a mű, akkor kijöhet a vizsgálóból (ott addig ki volt téve a tilos a bemenet tábla), és a produkciót követően kb 30 perc múlva szóljunk neki (keressük meg). Így történt. Megkerestük, magába (az asszisztens) bement a vizsgálóba, megvizsgálta az "anyagot", és aztán behívta a férjem, és közölte vele, hogy tökéletesek az eredményei. Visszavittük az eredményt a nőgyógyászomhoz, aki kedvesen megállapította, hogy én vagyok a hunyó...így kezdetét vette a gyötrelmes kivizsgálások hada...szóval valóban a spermavizsgálat a legkevesebb. Nem nagy cucc, nem is ciki, szóval ne izguljon a párod, a nőknek tényleg gázosabb a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!