Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy zajlik egy spermavizsgálat?

Hogy zajlik egy spermavizsgálat?

Figyelt kérdés
Adnak egy poharat, elküldenek a mosdóba, majd vigyél be nekik egy adag spermát? Vagy hogy kell elképzelni a vizsgálat menetét? A férjem arra számított, hogy majd kap egy tégelyt, hazajövünk, "ürít", aztán vissza a kórháza. De szerintem nem így lesz. Várom az "élménybeszámolókat"! :)
2013. júl. 9. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet otthonról is vinni de csakha 1 órán belül be tud vele érni. Minél elöbb beér annál jobb. Ha helyszinen csinálja akkor nem mosdóba kell menni hanem egy erre kialakitott kis szobába.
2013. júl. 9. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát nálunk az "arra kialakított szoba" egy sima orvosi vizsgáló volt, ahova én is bemehettem "segíteni". Adtak egy kis tégelyt, és hajrá.:) Kicsit kiábrándító volt, de hát mindent a szent cél érdekében.:) Utána le kellett adni az "anyagot", ami abban a műanyagtégelyben kiábrándítóan kevésnek tűnt. Férjem majdnem szólt, hogy több szokott lenni.:/
2013. júl. 9. 20:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Az én férjem viszont annyira izgul, fél a kényelmetlen szituációtól, hogy szerintem nem is lesz képes leadni az "anyagot". Aggaszt...
2013. júl. 9. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
AKKOR VIGYÉTEK BE AZ ÉN FÉRJEM IS KICSIT KIAKADT RAJTA DEHÁT EZ VAN TÚL TETTE RAJTA MAGÁT, A MÁSODIK ALKALOMMAL ÉPP EZÉRT ITTHONRÓL VITTE BE.
2013. júl. 9. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vinni is lehet, de akkor 1 órán belül le kell adni.

Vagy bemegy szépen az "onánszobába" (mehetsz vele te is), aztán elintézi(tek) szépen.

2013. júl. 9. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Az Én páromnál is felmerültek a kellemetlen szituáció miatt problémák. Ugyan is egy gyermek rendelő wc-ben kellett "elintéznie" a dolgot. :( Ha előre mondják, hogy lehet otthonról is vinni, akkor biztosan inkább azt a megoldást választjuk mi is. De fel a fejjel, túl lehet vészelni a dolgot. :)
2013. júl. 10. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, mindenképp kérdezd meg, hogy lehet-e otthonról vinni...nekünk 2x kellett leadni, elsőre én is bementem, de izzadtunk mindketten, annyira "izé" volt az a szoba..volt egy ágy, de az meg gumilepedővel volt leterítve, és nyiszorgott minden lélegzetvételre, odakinnről meg hallottuk ahogy jönnek-mennek a népek, jáááááj :))) másodjára megkérdeztem a férjem, hogy menne-e egyedül...hát én tuti nem tudtam volna semmit produkálni abban a szobában...
2013. júl. 10. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindharom alkalommal ott csinaltuk, semmi gaz nem volt, bemehettunk mindketten, es viszonylag hamar megvolt.

Ez az egesz dolog legkellemetlenebb resze, ahhoz kepest, ami egy nore var, en mondtam a ferjemnek, orulnek, ha nekem is csak ennyire lenne gaz.

2013. júl. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!