Mik a tapasztalataitok a debreceni KAÁLI-val, azon belül is Tándor Zoltánnal kapcsolatosan?
Szia!
A Facebookon van egy Kaális csoport, inkább ott érdeklődj. Ezen felül nagyon hasznos dolgokat lehet megtudni, és nagyon sok támogatást kap az ember lánya. :)
Igen, ez az.
Itt is vannak sokan, akik Debrecenbe járnak. Kérdezz nyugodtan. :)
Szia.
Mi holnap megyünk első konzultációra, igaz Miskolcra, mert az esik hozzánk közelebb, de a leszívást és a beültetést nekünk is Debrecenben fogja csinálni Dr. Leskó Róbert!
Sajnos a Te dokidat nem ismerem, de szerintem nyugodt lehetsz, bárkinél aki ott dolgozik jó kezekben leszel!
A debreceni Kaáliról eddig még csak jókat hallottam, több ismerősömnek is sikeres lombikja volt ott! Sokuknak már az első alkalom hozott eredményt(volt ahol ikreket)! :)
Szorítok nektek! :)
Szia. Hallottam hogy van olyan a debrecenibe, hogy saját finanszírozású, és van olyan ami oep-es. Ez igaz?
Miért olyan hosszú a várakozási idő? Mi is akarunk menni, azért érdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!