Anyukák! Milyen tapasztalataitok vannak a Tommee Tippee termékekkel kapcsolatosan?
Most tervezzük, hogy elkezdjük beszerezni a kelengyének ezt a részét is. Sok cumisüveget láttam, de márka szempontjából azt mondták többen, hogy a Tippee, Avent vagy Mam termékek közül válasszunk. Ahol nézelődtem, ott a Tippee termékek drágábbak voltak, de érdekelne, hogy megérik-e az árukat. Kíváncsi lennék, hogy a gyakorlottabbaknak mi a véleményük, reális-e az ár/érték arány, vagy a másik két márka tartósabb, minőségibb-e?
Köszönöm szépen!
én ehhez a cumisüveghez ragaszkodtam,mert sok jót olvastam róla és a kiképzése (cumi formája) is meggyőzött.
én sok mindent szettben vásároltam, így lett TT a cumisüveg, a játszócumi, a sterilizáló, a termosztáska és az ételmelegítő is.
nem bántam meg, mert nagyon jó minőségű (ezt kell megfizetni)
a babám nem lett cumizavaros ettől a cumisüvegtől (sajnos elég korán ki kellett egészítenem).
Szia!
Nekünk csak TT cumisüvegeink vannak. A többi márkát nem ismerem, nem tudok róla nyilatkozni, de ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Már a kisfiam 1 napos korától használjuk őket, most 6 hónapos, és még a cumik is kifogástalan állapotban vannak!:)
Szerintem a legjobb márka.
A cumisüveg cumija a mell formáját idézi,ezért ideális olyan babáknak akik szopiznak,de mellette tápszeres kiegészítést is kapnak,mivel nem szoktatja át őket a cumisüvegre,ez tapasztalat,a lányom is ilyen baba volt.
Nagyon jó még a mellszívó is,valamint később a csöpögés mentes itatópohár(TT Explora),ami valóban nem csöpög.Van még előkénk is,ami könnyen tisztítható,van kis "zsebe",amibe belepotyoghat a morzsa.
Próbáltuk az Avent és a Mam cumisüveget is,nem vált be,ráadásul a Mam folyt is.
Jó márka TT, nekünk csak itatópoharunk van belőle, de a legjobb.
Avent nekünk nem jött be cska később a szívószálasból.
Mam: csöpögött, eltört nem jó.
Ami viszont még nagyon jó: Nuk (ez hasonlít legjobban a cicire, van a honlapján erről egy cikk is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!