Pajzsmirigyben jartasak, tudnatok segiteni?
Elegge el vagyok keseredve,mert mar azt sem ertem,hogy mit nem ertek. 3 evig probalkoztunk a teherbeesessel mire egy orvos megcsinalta a petevezetek atfujast,azt mondta,ha ott volt a baj,akkor 2-3 honapon belül teherbe is kellene esnem. Ugy is volt,2 honap mulva teherbeestem de a 9+2 heten a magzat elhalt. Majd 5 honap mulva megint teherbeestem ami szinten elhalt kb ugyanolyan idösen mint az elsö. Aztan megint sikerült kb 3 honap mulva amivel egyszerüen elveteltem kb a 8.heten. Mar a masodiknal a nögyogyaszom a koromra valo tekintettel-37-kert egy embriovizsgalatot de nem csinaljak meg csak 1000-1500 euro elleneben.(Nemetorszagban elek) Szoval a 3. utan a dokim elküldött Nulearmedizin rendelesre-ez nem az endokrinologia-a pajzsmirigy kivizsgalasa miatt. Kicsit megvolt nagyobbodva,ertekem: TSH:1,82; T4:10,7; T3:3,24. Az a doktornö azt mondta,hogy le kene vinni 1-re vagy az ala. Hennings-et adtak, julius 7.-en kezdtem,1 hetig felet,aztan 1-et de egy het mulva szarul voltam töle igy visszaalltunk a felre. aug.12: TSH:1,87,november 15: TSH:1,64 Ekkor abbahagytam,mert ugy ereztem,hogy nem tesz jot.Nem tudtam ataludni egy ejszakat,allandoan ideges voltam es a legszebb,hogy nem volt kedvem szexelni. Azota eltelt 2 honap,nem szedtem semmit a TSH: 1,13,aminek joesetben talan örülnöm is kene de a baj az,hogy az utolso ciklusom 60 naposra sikeredett,valoszinüleg peteeres nelkül-merem a hömet ami szeep alacsony 36,3-36,6 között reggel 4 orai meresnel-allandoan hidegek a labaim,allando idegesseg van bennem es ami meg szep,hogy olyan mintha bedurrant volna a pajzsmirigyem.Mintha be lenne dagadva de nem latszik csak erzem.Elöször azt hittem,hogy a refluxom de nem.:-( A pozitiv,hogy van kedvem a szexhez es viszonylag jol alszom,viszont a höm ugyanugy 36,4. Penteken megyek nögyogyaszhoz a peteeres miatt.
Ti mit mondtok? Elegge össze-vissza van,nem? En mar nem ertem.
Csináltass egy olyan vérképet ahol megnézitek a prolaktin és az Anti-TPO értékeket.
Nem kizárt, hogy Hashimoto szindrómád van, vagy a túl magas prolaktin szint miatt nem tudod megtartani a terhességet.
Igazából egy nagyon jó nőgyógyász és endokrinológus fontos ahhoz, hogy ezeket feltárjátok, van olyan is, aki mindkettő terület szakorvosa.
A hormonális működésnél és annak zavarainál minden mindennel összefütt, ezért lehet félreérteni egyértelműnek tűnő tüneteket.
Egy szó mint száz, ezt a két értéket derítsd ki, a leírtak alapján jó esélyt adok, hogy itt lesz a megoldás.
sajnálom. hány éves vagy? a 0.01-es AMH az a béka feneke alatt van.
az mthfr nem nagy gond a teherbe eséshez,tényleg cssk folsav kell meg b vitamin
ja-ja,azt akartam írni,az majdnem nulla.
de akkor,hogy estél teherbe háromszor?.
Lehet,hogy érdemes lenne megpróbálni egy lombikot,hátha a stimu segíthet.
petesejt donoron gondolkoztál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!