Akik jártasak eben az ügyben adnának felvilágosítást?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tini már, de nem tudom most pontosan el dönteni hogy az ovulációm most hogy is van?
Az lenne a kérdésem hogy.. Ugye van a nyúlós folyás, utána pár napra rá szurkál a petefeszkeim, tegnap este éreztem az alhasam is hogy fájt, de még enyhén szurkál ma is a petefeszkeim,
Ha már meg volt az ovulációm utána is lehet érezni a szurkálodàst?
Ti hogy vagytok vele?
Bocsi ha értetlenül tettem fel a kérdést.
2015. okt. 7. 08:33
1/2 anonim válasza:
Igen, utána is lehet szurkálódás, mert a tüszőből a repedéskor kiszabaduló folyadék irritálhatja a hashártyát, illetve a környező szöveteket. Szurkálás lehet ovu előtt napokkal a növekedő tüsző feszítése miatt, pont a repedéskor a repedés miatt, és utána is amiatt, amit leírtam az előbb. Egyébként igen, nekem is szokott szúrni itt ott ovu után is!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszike, nagyon szépen leirtad érthető volt. Akkor jól gondoltam hogy utána is fájhat még.
2015. okt. 7. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!