Ez tényleg hatásos teherbeesésre? Soha sem hallottam róla eddig!
Figyelt kérdés
Minden rendben mind a kettőnkkel. Ez tuti millió vizsgálaton estünk mâr ât!
Most a termèszetgyôgyászom sós ulofurdot ajánlott, meg a cisztara ami most van cickafark ulofurdot, de a teáját nagyon nem. Mert cisztát okozhat a hajlamosoknak!
E vitamint is ajánlott!
Vannak talasztalataitok? Hallottatok errol? Nem sokat találtam errol a temarol sajnos.
Köszönöm
23N 27F
2017. jan. 11. 20:06
11/20 anonim válasza:
csak a cukrodat nézték? kell terheléses inzulin is.
12/20 anonim válasza:
Inzulin terhelés is volt, vagy csak cukor?
Értékeket írd le.
13/20 A kérdező kommentje:
Endometriosist majd februarban zarjuk ki! Február vègèn megyek.
2017. jan. 12. 12:06
15/20 A kérdező kommentje:
Inzulin volt! Bocsanat nem jutottam el ma sem odaig h megirjam a hormoneredmenyeim. HolnaP igerem!!!
2017. jan. 12. 20:12
16/20 A kérdező kommentje:
Siker!:)
2017. máj. 19. 13:07
17/20 anonim válasza:
Gratulálok😍mujsag hogy vagy ? Megvagytok mar vagy meg egyben? Minden okes ? Hogy sikerult vegul?
18/20 A kérdező kommentje:
Most vagyok 35+1 :)
Aprilisban sikerult de majus kozepere elment a baba. Muteni nem kellett. Kimaradt 1 ciklus , akit kikellett várnunk. Aztán június 10.én jött meg utoljara.
Elso probalkozasra sikerult. Vasat es e vitamit szedtem. Meg sós fürdő!:) es persze én sem tudom h de lazítottam. Sportoltam, elvoltunk :)
Fiú lesz
2018. febr. 11. 12:00
19/20 anonim válasza:
Miből állt ez a sós ülőfürdő ? Közönséges bolti só vagy valamely más ?
20/20 anonim válasza:
Nagyon orulok😍! Es hogy viseled ? Konnyu terhesseged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!