Ez tényleg hatásos teherbeesésre? Soha sem hallottam róla eddig!
Minden rendben mind a kettőnkkel. Ez tuti millió vizsgálaton estünk mâr ât!
Most a termèszetgyôgyászom sós ulofurdot ajánlott, meg a cisztara ami most van cickafark ulofurdot, de a teáját nagyon nem. Mert cisztát okozhat a hajlamosoknak!
E vitamint is ajánlott!
Vannak talasztalataitok? Hallottatok errol? Nem sokat találtam errol a temarol sajnos.
Köszönöm
23N 27F
1 ève 6hônapja vágtunk bele egyebkènt a családalapítàsba!
11 honap utan vizsgaltak ki parom engem elobb es tobbszor. Mert olykor cisztásodom, de a hormonjaim rendben vannak pedig! :(
Egyszer amugy sikerult mar. Csak elveteltem 15 hetesen fertozes miatt.:( utana mindent ujra kivizsgaltak mindkettőnknèl! Szôval nem tudom..:(
De nem lesz bajom, kiprobalom. Heti 2szer ajànlják mind a kettőt! A sóssal kezdek ma! :)
beírnád azokat a rendben lévő hormoneredményeket?
Mi az,hogy olykor cisztásodsz?
Atjarahtosagi.
3 alkalommal hormonsor
3.ès 21. Napi.
Kenetminta vètel
Uh n kovetett peteeres.
Pajzsmirigy vizsgalat
Cukromat nèztèk
Rákszűrès
hiv szures, clamidia szures
Olykor (fèl èvente 1-2 alkalommal) altalaban 1-2centisek.
Most utoljara volt nagy 43mm-es, ekkora sosem volt.
A hormonsor eredmènyeimet holnap megìrom :)
Mâr nem csak nogyogyaszhoz jarok, hanem endokrinologushoz es természetgyôgyásznâl voltunk 2 szer.
Párom androlôgusnâl 2× volt egy pici hereserve a veteles elott, ami panaszmentes volt, de megmutottek! Utana is neztek a spermajat es rendben van teljesen. Azt is megirhatom holnap, hogy mit irnak. De nem magamtol tudom, hogy jók az eredmènyeink, hanem endokrinologusomtól + nodokimtol. Szeretem tobb embertol hallanI , hogy mit gondolnak. Ugy számomra biztosabb!
Inzulin rezisztencia?
Ha cisztásodsz, akkor az PCOS,nem?
Nem vagyok sem Ires sem pcos.
Ha csak azon mulna h evente 3-4szer van cisztam , akkor minden no PCOS lenne. Ugyanis a nok 70% -nak van cisztaja elete soran nem egyszer nem ketszer.
:)
Direkt pcora is teszteltek már!
akkor nem volt laparoszkópia? úgy nem lehet koizárni az endometriózist.
Nem volt immunológia sem,trombofilia sem,APS vizsgálat sem?
Nk ölősejt?azért kíváncsi vagyok azokra a hormonokra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!