Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van köztetek valaki aki most...

Van köztetek valaki aki most kezdi a "Clostibegyt" kurát? Van olyan akinek azért pozítiv róla a véleménye? Várom a válaszokat

Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 18:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

22 mm korul mar epedni szokott a tuszo, biztos megreped hamarasoan! Nem mesz masik uh-ra?

Mi sajnos buktuk a honapot, tegnap du-ra 39,5 lett a lazam es meg mindig hoemelkedesem van. :(

Nekem szerintem tegnap este repedt meg, de igy tuti buktuk. :-/

2017. jan. 6. 13:22
 12/20 A kérdező kommentje:

Szerintem nekem repedhetett már csak hiába hőmérőzök nem mindig egy időben tudom mérni és igy káosz néha a hőm :/

Legközelebb kövi honap elején megyek ha megjön és akkor kapok mellé más gyógyszert is.

2017. jan. 6. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia, hogy állsz? Nekem sajnos nem használt semmit az első ciklusban, most emelt a doki a dózison.
2017. jan. 17. 08:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Nekem sem sikerült :(

Doki szerint jol reagáltam gyogyszerre lett is éret tüsző 1 db,mehnyalkahártyára kaptam gyógyszert mert picit vékony volt... de nem sok reményt füzök hozzá :( azt hittem sikerülhet :(

2017. jan. 21. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia, nem karom elkiabálni, de nekem úgy tűnik sikerült, tegnap délutáni pisiből halvány, de egyértelmű pozitívat teszteltem. Holnap reggel tesztelek másfajta teszttel.
2017. jan. 22. 07:48
 16/20 A kérdező kommentje:

Naa mi a helyzet??

Remélem sikerült :)

2017. jan. 27. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Aznap, amikor írtam, elkezdtem erősen barnázni, de elkezdtem Utrogestant használni és attól elmúlt. Hétfő reggel nagyon erős pozitívat teszteltem. Viszont 2 napja megszűnt minden tünetem, kicsit aggódok. :S

Majd hétfőn megyek dokihoz, talán annyit már látni, hogy eddig rendben van-e minden.

2017. jan. 27. 14:07
 18/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok :) Biztosan minden rendben van :) nyugodj meg és pihenj sokat

Majd azért ha tudsz vmit irj :)

Szorítok :)

2017. jan. 29. 08:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Elhalt a terhesség. :(

6 hetesen nem látott semmit a doki UH-n, vérvétel alapján is csak 90 a hCG-m. :(

Te hol tartasz azóta a ciklusdban?

2017. febr. 1. 14:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Sajnálom :(

Nekem ez a 2. Clostis honap és most Uh-n megálapította hogy 2 érik reméljük most sikeres lesz :) most minden rendben van,múlt honapban a méhnyálkahártya túl vékony volt,arra akkor kaptam gyógyszert,igy rendeződött.

2017. febr. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!