Van köztetek valaki aki most kezdi a "Clostibegyt" kurát? Van olyan akinek azért pozítiv róla a véleménye? Várom a válaszokat
Nekem is ez az első honapom en is az ovut varom ...... holnap megyek uh-ra kiváncsi leszek mit mond az orvos :)
Neked kedves 2. Válaszoló kell gondolom uh-ra menned??
Nem kell mennem, endokrinológus írta fel, nekem closti nélkül is volt pé-m, csak picit rá akart segíteni, mert alacsony volt a progi és magas az ösztradiol. Majd vérvételre kellene mennem ovu után 5-7-9 nappal. Ma vagyok a 15. napon, remélem azért a mai ovuteszt már pozitív lesz. Kicsit cakkos a görbém és félek egy picit, hogy nehogy cisztám legyen ovu helyett. :S
Te hanyadik napon tartasz?
Én a 11 napon holnap néz meg doki Uh-val hogy mikor lesz kb a peteérés meg hogy van e egyaltalán érett ... nekem mindig kesöbb szokott pozi lenni az Lh remélem a Closti előrébb hozza és meg is reped mert lehet eddig az volt a gond :/ Ir-vagyok de az rendben van szedem a gyogyszert is..
Reménykedünk
Nekem nem hozta előrébb a closti az ovut, tegnap pozitív volt az LH-teszt, kíváncsi vagyok, hogy ma még mindig pozitív lesz-e, vagy már negatív.
Vannak szép nagy tüszőid?
12 nap a mai reggel nézett meg a doki pár nap van még amig megreped ...
Ezeket az adatokat mondta hogy 6mm méhnyálkahártya és 22 mm dominans tüszöm lett és szépen láttam is az Uh-n. Elmondott mindent és méhnyálkahártya picit vékonyka de talán addig vastagodik 7-8 mm elfogadható beágyazodás szempontjából!
Nekem az Lh-m még negatív
Veled mi a helyzet??
Nekem 3. napja pozitiv az ovutesztem, ma reggelre hoemelkedesem lett, 37,55, du. 37,9 volt. :(
Ilyen szerencsetlenul idoziteni... :(
Elozo viklusban meg az esedekes beagyazodas korul volt 38,7 a lazam. Pedig 15 eve meg csak hoemelkedesem sem volt.
Nekem is 2 napja + az Lh tesztem, kiváncsian várom hogy mi lesz,de biztos nem sikerül így sem :(
De azért reménykedünk
Majd irjatok hogy hogy alakul/alakult nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!