Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fogamzásgátló után 6 hónappal...

Petras020 kérdése:

Fogamzásgátló után 6 hónappal még mindig semmi. Normális?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tabletta szedtem kb 8 évig. Július óta nem szedem, menstruációm ugyan van, de a ciklusom elég hosszúra tolódik. 38-40-42 napos... Így képtelenség azokat a bizonyos napokat eltalálni. Szerintetek várják még, mert normális ennyi idő után vagy menjek orvoshoz? Idáig nem mentem , nem akartam esetleg gyógyszerrel belenyúlni...
2017. jan. 1. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy nodokit legalabb latogass meg
2017. jan. 2. 14:48
 12/13 Manka68 ***** válasza:
Kérdező, szerintem két lehetőséged van : az egyik, hogy elmész dokihoz, és elindítod a kivizsgálást. A másik pedig hogy vársz türelemmel, és vagy megoldódik a problémád, vagy nem. Esetleg a harmadik, hogy nődokihoz mész, és hormonokat kapsz.
2017. jan. 2. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz, ha másért nem saját magad megnyugtatása érdekében. Ha pedig van valami hormonprobléma jobb ha minél korábban megtudod. Még arra szerettem volna reagálni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy van gond. A legjobb baratnomnek 40 napos ciklusai voltak és mégis volt peteéréese, OVU teszttel teherbe is esett konnyen es progi potlasra se volt szuksege.
2017. jan. 3. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!