Júliusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és decembertől szeretnénk belefogni a párommal a baba projectbe. Már elkezdtem szedni a folsavat. Így a fogamzásgátló abbahagyása után pár hónappal mennyi lehet majd az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 16:34
1/3 anonim válasza:
Attól függ, milyen hamar áll vissza a peteérésed. Ha már vissza is állt és nincs más olyan eü problémád, ami akadályozza a teherbeesést, akkor pont annyi mintha sose szedted volna - kb. 20% minden ciklusban.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én áprilisban hagytam abba, utána megszakítással védekeztünk. Szeptemberben elsőre sikerült :) De előtte én voltam rákszűrésen, ellenőrzésen, a párom pedig néhány éve andrológián, nálunk mindent rendben találtak.
Azt hallottam amúgy, hogy gyógyszer után könnyebb teherbe esni (nem tudom, igaz-e), de egy genetikus azt írta, hogy érdemes várni, hagyni, hogy felkészüljön a szervezet. (És nem azért, hogy kiürüljön a hormon, hiszen egy bogyó kihagyása miatt is teherbe eshetsz.) Mi neki hittünk, és vártunk :)
3/3 anonim válasza:
Akár a következő hónapban is összejöhet. Én a helyedben szednék egy jó terhesvitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!