ACC 200 mennyit kellett innotok?
Ezt akkor most konkrétan nem értem.
Hatóanyaga az acetylcysteine. Ennek konkrétan semmiféle hatása nincsen sem a termékenység fokozására, sem a teherbeesésre. Honnan jött ez? A letapadt nyákot oldja fel a légutakból, ennyi. Sámánhoz jársz? Értem én, hogy a kérdésed nem hozzám szól, de attól még teljesen értelmetlen és blőd, nincsen kölcsönhatás a hatóanxyaga és a termékenység között, de ha adsz egy linket, ahol tudományosan bizonyított, akkor azt megköszönöm, elvégre jó pap holtáig tanul.
Gyogyszeriparban utazom! De ekkora okorseget en sem hallott! 3 nap alatt az acc hatoanyaga azon kivul, hogy ha van a tudodben letapadt nyak elkezdi feloldani de egyeb hatassal nem lesz! Max ha nem vagy hurutos, feleslegesen fog ingerelni a kohogesre...
Es a parod is issza ilyen elven? Neki 3 nap alatt mit javuthatna a sperman? Amikor kemeny gyogyszerekkel is csak 2-3 honap multan varhato javulas?!
Tenyleg nem ertem es nem is akarok beled kotni... De ez az ertem en, csak fel nem foghatom kategoria!
2009.09.09 14:45
"Babicsek,
és szed rá valamit a párod?? Nekünk az E-vitamint, ginsenget, Multi macát és az ACC 200-at javasolták inszemek előtt két hétig. Apa szedi is őket!! "
Csak egy példa erről az oldalról: [link]
De kezdek hozzászokni hogy itt mindig ilyenek válaszolnak! Ha valamiről nincs kellő ismeretem, nem szólok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!