Mi történhet velem?
Figyelt kérdés
Kb 6 évig szedtem foggátlót, júliusban hagytam abba mert babát szeretnénk. Én értem h ilyenkor a ciklus felborul de most legutóbb 4 napot késett és mióta megvan olyan erösen vérzek h naponta az átlagnál többször kell "tisztába tennem magam". Letöltöttem egy alkalmazást ami beállitás alapján megjósolja mikor kell megjönnie, 1nap eltérés a valóságtól. Mutatja az ovulációt, de ha rányomok h megjött átirja a dátumot és hiába csináltuk akkor már nem azt mutatja. Akkor mi alapján számoljak? És ez az erös vérzés jele lehet annak h kiürült a bogyó?2016. dec. 8. 20:56
1/1 anonim válasza:
Hőmérőzz vagy ovutesztelj,azzal biztosabban megállapíthatod hogy mikor ovulálsz.Ezeket az alkalmazásokat meg hagyd a p.csába...
Nem minden ciklus egyforma,lehet a következő vérzés is erős lesz,lehet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!