Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon félek, valaki? Mi...

Nagyon félek, valaki? Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Kezdek aggódni eddig csak arra fogtam a rendszertelen menzeszemet,hogy fiatal vagyok ès mèg biztos nem állt be.

De szerintetek az normális,hogy ebben az èvben kb 2x maradt ki ami azt jelenti hogy a 4honapbol meg csak 2x menstruáltam.

Folyamatosan bő fehèr folyásom van,megkeseriti a mindennapjaimat,komolyan.

Folyton tisztasági b.-et kell hordanom egy nap min 2kell.

Milyen ciki már a lányok előtt öltöznöm vagy mondjuk edzèsen..

Van barátom èlek nemi èletet 17èves leszek.

Folyton visszatèrő hüvelygombám van. Egyszerűen hihetetlen..annyi mindent kipróbáltam már semmi sem oldja meg a problèmát.

Plussz rengetegszer felfázom a sok antibiotikum már kinyirta a szervezetemet már nem szedhetem.

(Nemrègóta edzek,kb2-3honapja fogytam is ès sokat izmosodtam,de ez nemhiszem h közre játszana)

Mi lehet a bajom?

2016. ápr. 12. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem mégy el nögyógyászhoz?
2016. ápr. 12. 16:07
 2/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz!!
2016. ápr. 12. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Gondolom, voltál orvosnál, ha antibiotikumot szedtél...

De érdemes lenne egy endokrinológussal is kivizsgáltatnod magad, mert lehet hormonprobléma a háttérben. (pl. progeszteronhiány)

A sok felfázás mögött pedig az állhat, hogy kimerült az immunrendszered. Aludj sokat és táplálkozz egészségesen! Minél kevesebb olyan kaját egyél, amelyben mesterséges adalékok vannak, mert azok ösztrogén-dominanciát és a tiédhez hasonló tüneteket produkálnak. Az edzés hosszútávon pozitívan fog hatni erre is, ne aggódj!

2016. ápr. 12. 17:22
 4/7 A kérdező kommentje:
De szerintetek ez már kóros,hogy ikyen sokat kimarad a menzeszem??:(
2016. ápr. 12. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Rokonomnak is hasonló mint neked. Neki fogamzásgátlót irtak fel, hogy rendszere legyen.
2016. ápr. 12. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
A felfázás valószínűleg újra és újra ki fog jönni, szedj tőzegáfonya tablettát, mindig öltözz melegen ,legalább egy kisnadrágot vagy derékmelegítőt a rendes ruha alá, a gombafertőzést nagy eséllyel az antibigyó okozta, ha a barátoddal lefekszel az rontja a tüneteit, de a felfázásét is és a gombafertőzést valszeg elkapta tőled így visszafertőz (fiúknál nincs mindig tünete) mindkettőtöket ki kell kúrálni csak akkor fog elmúlni.
2016. ápr. 12. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Ő mar teljesen tunetmentes,csak en vagyok meg mindig "beteg" ..

Teljesen kivagyoj..

2016. ápr. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.