Nagyon félek, valaki? Mi történik velem?
Kezdek aggódni eddig csak arra fogtam a rendszertelen menzeszemet,hogy fiatal vagyok ès mèg biztos nem állt be.
De szerintetek az normális,hogy ebben az èvben kb 2x maradt ki ami azt jelenti hogy a 4honapbol meg csak 2x menstruáltam.
Folyamatosan bő fehèr folyásom van,megkeseriti a mindennapjaimat,komolyan.
Folyton tisztasági b.-et kell hordanom egy nap min 2kell.
Milyen ciki már a lányok előtt öltöznöm vagy mondjuk edzèsen..
Van barátom èlek nemi èletet 17èves leszek.
Folyton visszatèrő hüvelygombám van. Egyszerűen hihetetlen..annyi mindent kipróbáltam már semmi sem oldja meg a problèmát.
Plussz rengetegszer felfázom a sok antibiotikum már kinyirta a szervezetemet már nem szedhetem.
(Nemrègóta edzek,kb2-3honapja fogytam is ès sokat izmosodtam,de ez nemhiszem h közre játszana)
Mi lehet a bajom?

Gondolom, voltál orvosnál, ha antibiotikumot szedtél...
De érdemes lenne egy endokrinológussal is kivizsgáltatnod magad, mert lehet hormonprobléma a háttérben. (pl. progeszteronhiány)
A sok felfázás mögött pedig az állhat, hogy kimerült az immunrendszered. Aludj sokat és táplálkozz egészségesen! Minél kevesebb olyan kaját egyél, amelyben mesterséges adalékok vannak, mert azok ösztrogén-dominanciát és a tiédhez hasonló tüneteket produkálnak. Az edzés hosszútávon pozitívan fog hatni erre is, ne aggódj!

Ő mar teljesen tunetmentes,csak en vagyok meg mindig "beteg" ..
Teljesen kivagyoj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!