Létezik hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Mindég 26 napra érkezik a mensim de most 32-nél járok és még semmi.3 tesztet csináltam . Az első kettőnél halványan mutatta de az utolsonál semmi sem látszott. A testhőmérsékletem megemelkedett 37:2-re és a mult honapban elég sokszor háhyingerem volt most csak néha tör rám. De érzékeny vagyok a szakokra pld dohány füst légfrissitő stb. De lehet hogy csak bebedzélem magamnak? A 4.baba lenne amit nagyon szeretnénk és a többivel nem volt ilyen probléma.2016. nov. 26. 09:36
1/1 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nem középidöben lettél terhes, hanem a menzesz elötti napokban. Csinálj késöbb - a menzesz várható ideje után kb két héttel - még egy tesztet és/Vagy menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!