Mennyi az esélye annak, h 4 féle terhességi tesztből ( Gabriel, romed, vaterás one step, x- epil) mind rossz leg yen?
Második inszemem volt, kedden volt a 14. Dpo ès szombaton már halvány pozit teszteltem x- epillel. Ez utána erődödött kedd illetve szerda. Majd tegnap borzatóan halványak lettek a csíkok! Lehet, h a pozitívak csak fals adatot mitattak? Attól lehet pozitív Egy teszt h leejtettem?
Ja ès mèg egy kèrdès hüvelyi utrogestant kaptam keddtől szerdán barnáztam s azóta seem, ez az utrotól volt?
Ugyanaz a fajta lett halványabb? Ugyanolyan koncentrációjú pisiből (ugyanannyit ittál, ugyanannyit nem pisiltél előtte)?
Ekkor jelenthet bármit is.
Az utrogestan nem hcg, nem befolyásolja a tesztet.
A leejtés sem.
Igen ugyanazok a tesztek, sajnos. Hat mindegyik reggeli vizeletből kèszült annyi, h a tegnapi mai nem volt olyan sötèt. Nem változtattam semmit seem.
At utrotól tudom, h nem lesz pozitív, at
èrdekelne, h mièrt csak azon at egy napon barnáztam ?!
Köszönöm a gyors válaszod!
A hüvelyi utro marhatja a hüvely nyálkahártyáját, ettől lehetett a barnázás.
A teszteken ne idegesitsd magad, mert felesleges, majd a doki megmondja, mi a helyzet. Erősödő, pozitív teszted van, most arra gondolj!
Lehet, hogy a vizelet volt kevésbé koncentrált.
Nekem volt megállt terhességem, de a hcg nem csökkent, pedig embrió sem alakult ki a 8 hétig. 22 000 hcg-vel mentem missed ab-ra. Tehát ez semmit nem jelent!
Nyugi, most az a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!