Kinek mennyi idő után sikerült a baba? - Inzulinrezisztenciát és pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg nálam tegnap.
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló - neked spontán sikerült a baba?
Első vagyok, igen úgy hogy nem számítottam rá. Akkor volt az esküvőnk egy hónapra leköltöztem falura intézkedni, és hihetetlen ideges voltam mert a két család akkor találkozott először, ráadásul az én szüleim hangos ateisták a párom szüle full vallásosak szóval...
Utólag kiderült hogy a nászútról 3man jöttünk haza :)
Másfél évvel azután, hogy megállapították ezeket, az első próbálkozós hónapban spontán sikerült. Viszont sajnos elvesztettük - valószínűleg a progeszteronszint volt alacsony, és azóta mindenki kérdezi, hogy PCOS és pm alulműködés mellett hogyhogy nem kaptam automatikusan pótlást... Szóval erre figyelj majd, mert amúgy a dokim mondta, hogy progiból sosem lehet túl sok. :)
Egyébként a ciklusom és a tüneteim hónapokon belül rendeződtek. :) Kitartás, nem lehetetlen, és nem a legmagasabb hegy, amit meg kell mászni! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!