Ti hogyan készültetek a lombikra? Milyen étrendkiegészítőt, vitamint szedtetek stb.
Szia.
Pont ezt szerettem volna kérdezni, mint az utolsò kérdező! :-)
Nekünk most derült ki, hogy csak lombikkal lehet babánk, túl vagyok egy műtéten, nov.23-án megyünk konzultációra a dokihoz.
Sok sikert nektek, minden jót!
Kata
sziasztok! köszi a válaszokat! Bocs, hogy eddig nem reagáltam, de nem gyakoriztam a kérdés feltétele óta.
Tapolcán lesz márciusban és júniusban kaptam ezt az időpontot úgyhogy majdnem egy évet kell várni. Nekem kell a D vitamin, mert d vitamin hiányom van és E vitamint meg régőta szedek hátha segít a nemlétező peteérésemen. Terhes vitamint meg mióta próbálkozunk 2 éve szedek.
Nekem van peteérésem, viszont mind a két petevezetékem el van sorvadva. Ezért csak lombikkal lehet babánk.
Mi Debrecenbe fogunk járni és mivel Én már 38 éves leszek, így nem szeretnénk várni. Ahogy olvastam van egy olyan opció, hogy ha befizetünk 195.000 ft-ot rögtön előre vesznek.
Többet majd akkor tudok, ha beszélek a dokimmal.
Kata
Igen tudom, hogy a gyógyszerek is egy talicska pénzbe kerülnek, de Mi már nem tudunk várni.
Nagyon köszi a jókívánságot, ugyan ezt kívánom nektek is.
Ha majd volna kedved, időd írhatnál, hogy alakultok, priviben.
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!