Ikres anyukák, ti milyen méretű ruhákkal készültetek a babáitok érkezésére? Vettetek-e 50-es méretű ruhákat vagy csak 56-ostól? Milyen súllyal és mérettel születtek a babáitok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 19:39
1/5 anonim válasza:
2 ikres ismerősöm van, az egyikük 2980g és 3070g-os babàkat szült,màsikuk 3,5 kg-s babàkat.
56-os ruhàkat vettek csak,mondvàn ha kell kisebb akkor apuka,nqgyszülők,rokonok a kórhàzi bentlét alatt vesznek.
2/5 anonim válasza:
Sógornőm babái korababák lettek,másfél kg súllyal. 56os ruhákkal készült,de az 50esek is nagyok voltak még akkor is amikor hazakerültek. Kórházban csak kórháziban lehettek,otthonra meg vettünk neki icipiciket.
3/5 anonim válasza:
Nekem 40+2 hétre születtek a lányaim 2900 és 3000 grammal, illetve 48 cm-rel. Mi nagyrészt 50-es ruhákat vettünk, de vannak 56-osak is. Most 10 naposak, az 50-es ruhákat hordják. :)
4/5 Vilcsianyuja válasza:
Én külön nem vettem 50-es ruhákat, de kaptam pár bodyt és rugdalózót, és nagyon jól jöttek, az 56-ban még nagyon elvesztek a picurok.
2500g 50cm és 2830g 49 cm, 37 hét 2 napra születtek.
5/5 anonim válasza:
A babám 2490 grammal, 46 centivel, B babám 1490 grammal és 42 centivel született. Állítólag azért lett kisebb, mert az ő oldalán el volt meszesedve már a placenta.
35 hétre születtek, egy hónaposan jöhettek haza a kora osztályról. Ekkor még egy ideig 44-es volt a méretük, amit születésük után vettünk, addig főleg 56-os mérettel készültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!