Mi a további menete, valóban jó tanácsot kaptam? Kicsit negatívnak érzem a dokim.
Nem jön össze a baba.Fél évnél(májusban) voltam nőgyógyásznál, akkor azt tanácsolta, hogy szedjek vitamint, folsavat, kicsit fogyjak és egyek egészségesen, és lesz baba. Ha nem, akkor menjek vissza 6 hónap mulva.
Most visszamente, jeleztem, hogy kérhetnék petevezeték átjártahóságit, és hormon tesztet, vagy egyéb vizsgálatot.
Viszont elég agresszivan, azt a választ kaptam, hogy mostmár nem csinálnak velem addig semmit, ameddig a párom nem ad mintát. Mert biztos vele van a baj.
Persze, megértem, ha ezt látják egyszerűbbnek, de szerintetek is ez a menete? Vagy m,enjek el egy másik dokihoz, aki esetleg megvizsgálna ujra?
Ne legyen így, de ilyenkor pl. az is lehet, hogy a párod eredménye annyira rossz, és nem is nagyon tudnak rajta javítani, hogy tök mindegy, úgyis csak lombikkal lehet babátok. Na most akkor mi értelme lenne téged macerálni mindenféle átjárhatóságival meg ilyenekkel?
Beleveri egy pohárba és ennyi. Jó hogy ezzel kezdik.
Oké, meggyőztetek, hogy ez az első, meg is értem. Nincs arról szó, hogy nem adna, csak gondoltam először engem vizsgál meg a doki, vérvétel, pajzsmirigy,cukor..stb.. és utána veszik elő a párom.
De belátom, hogy igy logikus, ahogy Ti is irtátok. :)
Köszi a válaszokat.
Tényleg nem érzed, hogy egy öntudatos férfi számára miért nehéz egy helyzet, amikor felmerül az esély, hogy esetleg alkalmatlan a nemzésre? Úgy érezheti, a férfiassága kérdőjeleződik meg. Egy nőben kell lennie annyi megértésnek, hogy ezt átérzi.
Ugyanígy nekünk, nőknek sem mindegy, hogy egy vizsgálatot hogy vészelünk át, milyen eredmény születik. Kit ne viselnének meg ezek a dolgok? Miért gondolod, hogy a pasik érzéketlenebbek nálunk? Sőt, talán még többet tépelődnek. Mi nők gyakorlatiasabbak vagyunk, már a lehetséges megoldásokon jár az eszünk, amikor a pasik még a kudarcot emésztik - még ha nem is látszik rajtuk.
"Tényleg nem érzed, hogy egy öntudatos férfi számára miért nehéz egy helyzet, amikor felmerül az esély, hogy esetleg alkalmatlan a nemzésre? Úgy érezheti, a férfiassága kérdőjeleződik meg."
Szerinted egy meddő nő mit érez? Ne legyél már ennyire férfi soviniszta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!