Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek hogyan álljak a...

Szerintetek hogyan álljak a helyzethez?

Figyelt kérdés

Szóval a következő... 27 evesen második diplomám egyben egyetemi diplomám szerzem. Van az ismerettségi körben egy srác és annak 20 éves párja ahol egy éves kapcsolatban jött a gyerek kb most született meg. Történt, hogy kint olvastam nyáron mire a srác beszolt nekem, hogy ha így folytatom nem leszek fiatal anyuka meg kifutok az időből. Azóta is ez nekem annyira rosszul esik, akkor is amikor annak a csajnak meg normális iskolája sincs. Pedig már két éve leszünk együtt párommal januárban és tervezzük jövőre. Nehéz a lelkem mert mindenki szül körülöttem. És persze amikor ez a srác idejon állandóan panaszkodik a páromnak hogy nem bírja a munkát mert felborult a szervezete. Most kb úgy vagyok vele hogy kerülöm mert ez a beszolasa annyira rosszul esett.

27 éves szomorú nő :(

2016. okt. 8. 16:22
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hiba miatt, telefonról írtam.
2016. okt. 8. 16:24
 2/17 anonim ***** válasza:
Én is 27 vagyok, de úgy alakult igy 2 év múlva tudunk lakást venni, csak azután jöhet a baba. Én is szerettem volna 30alatt gyereket szülni de ez van. Lesz.arom. Azért nem 40 évesen szeretnék szülni. De ha sikerül is elsőre, túl leszek a 30on.
2016. okt. 8. 16:30
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem egy diplomám sincs, mégsem érzem magam értéktelennek (a leírásban elég rendesen kitűnik, hogy neked sokat számít a végzettség) és többszörös anya vagyok. Igen, szoktam hulla fáradt lenni, és szoktam panaszkodni is ez miatt, de attól még totálisan teljes az életem és nem cserélném el a világ összes pénzéért a tiéddel.

Az, hogy ki fogsz futni, az tény. Az is tény, hogy a diplomáid nem fognak öreg korodra meglátogatni vagy ha beteg leszel segíteni. De persze nem ez miatt szül valaki, ez csak egy opció, a gyerekvállalás sokkal több.

2016. okt. 8. 16:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Mi jövőre tervezzük, komolyan nagyon rosszul esett.
2016. okt. 8. 16:32
 5/17 A kérdező kommentje:
28 éves koromra kifutni az időből? Én nem azért tettem fel a kérdést hogy megbantsam azt akinek nincs diplomája. Ezt csak egyes egyedül Te érzed így. Olvasd el a kérdést meg egyszer..örülj neki hogy neked így hozta az élet!
2016. okt. 8. 16:40
 6/17 Manka68 ***** válasza:
100%
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja(tudja). Egyikünk sem több a másiknál akár van diplomája, gyereke, akár nincs. Te úgy döntöttél előbb tanulsz, aztán alapítasz családot. Gondolom már akkor sejtetted, hogy nem 20 évesen fogsz szülni. Te a te döntésednek iszod a levét, a neked beszóló srác pedig az övének. 1-1. :-) Nem leszel fiatal anyuka, na és? Leszel diplomás anyuka. :-)
2016. okt. 8. 16:50
 7/17 A kérdező kommentje:
Igazából mit számít így is 10 évvel fiatalabbnak néznek :)
2016. okt. 8. 17:01
 8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szándékosan tanultam ennyit,hanem 25,5 éves voltam mire megtalaltam azt az embert, akivel közösen családot szetetnenk. Sajnos így hozta az élet. Ha a párommal előbb találkozunk hamarabb lehetnék anyuka.
2016. okt. 8. 17:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Van aki előbb tanul aztán vállal gyereket.És van aki forditva.

Első gyereknél gyed mellett tanultam,inkább gyereket szültem,mert megfordult a fejemben mi van ha nem sikerül teherbe esnem?És mindenképpen 30alatt akartam szülni.A megérzésem jó volt.Nehezen jöttek a gyerekek,de 29évesen a 3.-at fogom szülni 😊

Nekem így tökéletes az életem,neked úgy!Te 25évesen találtad meg a párod,én 15évesen...

Nem vagyunk egyformák!

A beszólásokkal ne foglalkozz,tudod mennyit fogsz kapni terhesen meg ha megszületik a gyerek?!

2016. okt. 8. 17:39
 10/17 A kérdező kommentje:
Két éve dolgozom folyamatosan és most van kilátásban tanári állás. Megkerdezhetem mennyi gyest vagy gyedet kapsz? Persze nem vagy köteles írni csak kérdezem,mert ez is egy fontos kérdés. Kerdezgettem anyukakat és mondták nekem, sajnos nem kapnak sokat. Párommal két gyermeket szeretnénk és mondta nem szeretné ha terhesen sokáig dolgoznék majd. Diplomás gyedrol hallottam, viszont azt úgy tudom hogy nappalisoknak jár. Gratulálok a három gyerekhez és további sok sikert Neked az életben.
2016. okt. 8. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!