Szerintetek hogyan álljak a helyzethez?
Szóval a következő... 27 evesen második diplomám egyben egyetemi diplomám szerzem. Van az ismerettségi körben egy srác és annak 20 éves párja ahol egy éves kapcsolatban jött a gyerek kb most született meg. Történt, hogy kint olvastam nyáron mire a srác beszolt nekem, hogy ha így folytatom nem leszek fiatal anyuka meg kifutok az időből. Azóta is ez nekem annyira rosszul esik, akkor is amikor annak a csajnak meg normális iskolája sincs. Pedig már két éve leszünk együtt párommal januárban és tervezzük jövőre. Nehéz a lelkem mert mindenki szül körülöttem. És persze amikor ez a srác idejon állandóan panaszkodik a páromnak hogy nem bírja a munkát mert felborult a szervezete. Most kb úgy vagyok vele hogy kerülöm mert ez a beszolasa annyira rosszul esett.
27 éves szomorú nő :(
Nekem egy diplomám sincs, mégsem érzem magam értéktelennek (a leírásban elég rendesen kitűnik, hogy neked sokat számít a végzettség) és többszörös anya vagyok. Igen, szoktam hulla fáradt lenni, és szoktam panaszkodni is ez miatt, de attól még totálisan teljes az életem és nem cserélném el a világ összes pénzéért a tiéddel.
Az, hogy ki fogsz futni, az tény. Az is tény, hogy a diplomáid nem fognak öreg korodra meglátogatni vagy ha beteg leszel segíteni. De persze nem ez miatt szül valaki, ez csak egy opció, a gyerekvállalás sokkal több.
Van aki előbb tanul aztán vállal gyereket.És van aki forditva.
Első gyereknél gyed mellett tanultam,inkább gyereket szültem,mert megfordult a fejemben mi van ha nem sikerül teherbe esnem?És mindenképpen 30alatt akartam szülni.A megérzésem jó volt.Nehezen jöttek a gyerekek,de 29évesen a 3.-at fogom szülni 😊
Nekem így tökéletes az életem,neked úgy!Te 25évesen találtad meg a párod,én 15évesen...
Nem vagyunk egyformák!
A beszólásokkal ne foglalkozz,tudod mennyit fogsz kapni terhesen meg ha megszületik a gyerek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!