Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Rontgenes petefeszek atjarhato...

Rontgenes petefeszek atjarhatosagi vizsgalat utan terhesseg? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Az orvos azt mondta ebben a honapban nem probalkozhatunk, de tobb helyen olvastam hogy pont a vizsgalat utan estek teherbe!!!

A ciklusom 11. Napjan lesz a vizsgalat, ovulaciom a ciklus 14. Napjara esik

Volt olyan aki teherbe esett meg abban a honapban es minden ok volt / valami nem volt okes a babaval?

Elore is koszi!

2016. okt. 2. 21:37
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Vegul a ciklusom 6. napjan lesz a vizsgalat.
2016. okt. 3. 09:49
 12/33 anonim ***** válasza:

Nekem is most volt Hsg vizsgálat. Hát nem tudom szerintem ne olvass utána... szörnyű dolgokat írnak. De fele.. sőt negyed annyira se borzasztó. Kellemetlen. De túl lehet élni.. egy szülés rosszabb.

Nekem is azt mondta a doki ,hogy most nem szabad próbálkozni! Nekem a ciklus 8ik napján volt a vizsgálat. Minden rendben zajlott. De nálam nem is ezzel van a baj. A prolaktinom magas nagyon , de mar kaptam rá bogyókat.

Nálad állapítottak meg esetleg még valami hormon problèmát?

2016. okt. 3. 10:19
 13/33 A kérdező kommentje:

#12 pajzsmirigy alalmukodesem van, de az mar nagyon regota be van allitva helyes szintre, minden mas ok.

Adtak 5 kulonbozo gyogyszert amit elotte be kell szednem: antibiotikum, izomlazito (2x), nyugtato es fajdalomcsillapito.

Meg nem szultem, de gondolom az 100x fajdalmasabb.

Majd megirom hogy zajlott, csutortokre kaptam idopontot.

Koszonom a biztato szavakat :)

2016. okt. 3. 10:49
 14/33 anonim ***** válasza:
78%

#8 vagyok

Hidd el nem levegőből kaptam, amit írtam. 6 évig vártunk a babára es nekem is volt vetélésem. Tudom milyen, én is görcsöltem, agyaltam es sírtam. Aztán feladtam, megtanultam örülni annak, ha más esik teherbe es nem a rosszat látni mindenben. Igen, engem is dühített a hoppá becsúszott a baba, de ezeket el kell engedd, h boldog ember legyél.  Hidd el minden egyszerűbb lesz.

2016. okt. 3. 12:07
 15/33 A kérdező kommentje:

#8 persze, megertem, de pont ez a legnehezebb, a "nemragorcsoles". Plusz tudni azt, hogy havonta csak egy esely van, es meg azt is elveszik valamilyen vizsgalat miatt. Ertem, hogy ez mind azert van, hogy a leheto legoptimalisabb korulmenyek kozott foganjon meg, de egy ido utan kezded feladni.

Nem ugy kell elkepzleni mint egy megkeseredett embert, aki mindenkitol irgyli a gyereket, hanem egy normalis, de ketsegbeesett, egyre kevesbe bizakodo lanyt/not (30 vagyok) hogy valaha is erezhetem milyen egy eletet hordani a szivem alatt.

Koszonom megegyszer hogy irtal.

2016. okt. 3. 12:21
 16/33 anonim ***** válasza:

10:19es vagyok!

Mi már több mint 1 éve rajta vagyunk babán. Én értem mit akar az előttem valászoló írni azzal ,hogy ne görcsöljön rá az ember engedje el stb..

De ez sajnos nem ilyen Könnyű! Gondolom te sem fél év utan dobtad el a témát.

Nálam hullámokban jönnek a dolgok. Hol nagyon akarom, hol rá se gondolok.

Most pl nagyon akatom nagyon szeretném.

Egyáltalán nem vagyok irigy. Csak tényleg bosszantó néha az élettől ,hogy olyan helyekre születik 5 gyerek ahova egy állatot se raknék. És persze az első együttlétből.

Nálam tényleg a stressz okozza a legnagyobb problémát. De ilyen ez a világ. Aki vinni akarja valamire az nem tudja stressz nélkül.

A lényeg az ,hogy szalámunkra ez a legrosszabb tanács " Ne Görcsöl"!

Inkább akkor ne mondjatok semmit ,ha csak ezt tudjatok.

Köszönöm!

2016. okt. 3. 12:41
 17/33 anonim ***** válasza:
Számunkra*
2016. okt. 3. 12:43
 18/33 A kérdező kommentje:

Beszeltem ma a nogyogyaszzal aki el fogja nekem vegezni a HSG-t es azt mondta a vizsgalata utan mar probalkozhatunk nyugodtan, az a nagyon fontos, elotte nem szabad.

Jobban belemelyedtem a temaba, elolvastam par HSG-rol szolo szakirodalmat es abba benne van, hogy a sugrazas merteke nagyon alacsony, nem okoz kart a petesejtnek.

Ami viszont igaz, hogy akik atestem a HSG-n, kisse megemelkedett a petefeszek, bel es hugyholyag rak elofordulasa, 30 eves tatlatban. Persze ez csak egy a sok sok mas kulso ingerbol, ami novelheti a rakos sejtek kialakulasat.

2016. okt. 4. 11:35
 19/33 A kérdező kommentje:

10:19-es igen nalam is valami hasonlo. A stressz csokkentesere nekem a mindennapos testedzes valt be a legjobban. Kirpbalhatod a pilatest, jogat, tenyleg nagyon segitenek. En mellette jarok kondizni is, mert sport nelkul nem tudnam levezetni a stresszt. (kutatokozpontban dolgozom + van egy vallalkozasom is)

A nem gorcsolj ra tanacs mint sok mas sajnos nem sokat segit, mert minden ugye fejben dol el. Ha belegondolsz mas tanacsot meg nem igazan lehet adni, a biztatason kivul.

Szep napot es mihamarabbi pozit kivanok! :)

2016. okt. 4. 11:45
 20/33 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Én is kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba :)

Kitartás a vizsgálathoz is! :)

2016. okt. 4. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!