Polypus endometrium volt valakinek?
Sziasztok. Ma voltam a dokimnál, clostis vagyok, uh követésre mentem és amellett, hogy a jobb oldali petefészkemben 2 db 13 mm-es tüszőt látott, rögtön el is keserített ezzel a polip dologgal.
Műtétre kell mennem.
Akinek volt ilyen és megműtötték leírná mi a menete, előtte, utána állapotokat?
4 éve sikertelenül próbálkozunk a babával...Talán ez okozhatja a sikertelenséget?
Valaki, aki esetleg hasonló cipőben van?
Köszi a válaszokat.
Nekem is láttak egyszer a méhnyálkahártyán polipot(14mm-es volt a méhnyálkahártyám),az orvos műtétre írt ki.
Én azért elmentem egy másik dokihoz is két nap múlva,ő nem látott semmilyen polipot.
Kaptam Norcolutot,aminek szedése után 6 napig nagyon erős,fájdalmas görcsös és bő vérzésem volt,utána szépen levékonyodokott a nyálkahártyám.
Polipot soha többet nem láttak.
Lehet nem is volt,csak a vastag méhnyálkahártyát nézett el egy doki..nem tudom..
Szerintem kérj másodvéleményt.Nem nagy műtét azt mondják,de szerintem(ahogy az elmúlt években olvasgattam) a méhkaparások egy jelentős része semmit nem old meg,
Szia.
Köszönöm a válaszod. Az dokimtól megkaptam egy másik doki telefonszámát. Hozzá tuti el fogok menni és kikérem a tanácsát, illetve ha műtét kell vele fogom megcsináltatni.
Csak remélni merem, hogy ez a problèmám forrása.
Én úgy olvastam,hogy sokan még mióma mellett is teherbe esnek,persze lehet neked pont olyan helyen van.
Mindenképpen olyan helyre menj,ahol jó az ultrahang,illetve lehet érdemes lenne egy ilyen vizsgálatra menned,ez tuti kimutatja a problémát:
Kedves utolsó.
Milyen eljárással műtöttek? Mit éreztél utána?
Meddig kellett utána várni a baba témával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!