Ugye nem terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
4 héttel ezelőtt nálam aludt a barátnőm. Nem akartunk még lefeküdni, de valahogy mégis megtörtént. Óvszert használtunk. Viszont már 3 hete meg kellett volna jönnie a barátnőmnek. De, ha használtunk óvszert, akkor 100%, hogy nem terhes, igaz? És ha nem terhes, akkor miért késik neki? A biztonság kedvéért elszeretném vinni nőgyógyászhoz. Ez, hogy megy?
Bocs a sok kérdésért.
2016. szept. 28. 19:16
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. szept. 28. 23:43
12/21 anonim válasza:
Vegyetek tesztet, akár többet is hogy megnyugtasson az eredmény, viszont ha nem terhesség ha akartok nézzetek el nődokihoz, ennyit nem szabadna késnie, kerestek egy dokit aki szimpatikus, felhívjátok, kértek egy időpontot, a magán drága, nem kicsit, az sztk-ra meg húsdarálóként szoktak utalni mert ha olyan dokit fogsz ki... hát...
13/21 A kérdező kommentje:
Vettünk 5db tesztet. 2 pozitív, 3 negatív. :/ Holnap megyünk nődokihoz.
2016. szept. 30. 06:03
14/21 anonim válasza:
Nos ha ketto pozitiv es 3 negativ ... Akkor szerintem terhes :D pozitiv eredmenyt nagyonritkan mutat tevesen viszont a harom negativ lehetett az miatt hogy kevesbe erzekenyek a tesztek mint a ket pozitiv ... Nekem 3 nap kesessel a 25os negativat mutatott de a 10es erzekenysegu mar egyertelmu pozitivat jelzett :) majd azert ird meg hogy mivolt az orvosnal kivancsi vagyok :D
15/21 A kérdező kommentje:
Remélem nem terhes. :/ Ha mégis, akkor apa leszek. Ismerem őt, nem fog abortuszra menni. Mondjuk ez a szülőktől is függ. Nem hiába, ha a szexhez ”felnőttem”, akkor a gyerekhez is ”felnőttem”, nem de? :D
2016. szept. 30. 16:41
17/21 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi leszek a csaj hogy tervezi eltartani a gyereket, vagy a szülei nyakába szüli? Vagy beperel gyerektartásért miközben a kereseted szószerint 0?
18/21 A kérdező kommentje:
Most megyünk nőgyógyászhoz, majd ott kiderül, hogy terhes-e vagy nem. :/
2016. okt. 1. 13:27
19/21 A kérdező kommentje:
Huh... Szerencsére nem lett terhes... Elvileg sokat stresszel és azért késik neki.
2016. okt. 1. 16:35
20/21 anonim válasza:
és a stressztől pozitív a tesztje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!