Terhes vagyok? ( Csak normális válaszokat szeretnék)
Múlthét pénteken volt egy egyéjszakás kalandom. Védekeztünk, de furdalt a lelkiismeretem, megbántam, csak magányos voltam/vagyok. Eszemben volt sokszor az is, hátha terhes lettem, mit csinálok, nem szoktam ilyet tenni.
A mai nap volt egy kis barna folyásom. Picit megörültem, hogy végre megjött, de sajnos csak jövőhét szombatra vártam. Utánaolvastam, hogy mi lehet, találtam egy olyat, hogy pecsételő vérzés. Most akkor biztos baj van?? Természetesen vasárnap csinálok tesztet, de most nagyon rosszul lettem. Valaki nyugtasson meg!
Az olyan pecseteles amit irsz. Hogy az volt e vagy sem az csak akkor derul majd ki mikor meg kell jonnie. Esetleg vmivel hamarabb a terhessegi tunetek reven.
De ha vedekeztetek elvileg nem lehet gond.
Drukkolok hogy ne legyen semmi.
Utolag meg ne legyen lelkiismeretfurdalasod van hogy az ember maganyos igen vagy jol esik neki hogy valaki torodik vele legalabb addig. Akkor abban a pillanatban ezt lattad jonak ugyhogy az volt a jo. Az kellett. Van ez igy. Nincs ezzel semmi gond. Legfeljebb ez volt az elso es utolso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!