Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Elmondjátok a szülőknek,...

Elmondjátok a szülőknek, barátoknak, hogy nem jön a baba? Miért? Vagy miért nem? És mennyi idő után?

Figyelt kérdés

#baba #barát #szülő #jön #elmondjátok
2016. szept. 25. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
3 éve nem jön a baba..eddig még én is volt hogy magamtól meséltem róla de mostmar anyamek se tudják ha beultetesre megyünk, most se sikerült - úgyis csak sajnalkoznak azzal meg már torkig vagyok...
2016. szept. 26. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
7-es vagyok. Abszolút egyetértek a 11-es válaszával.Mi is 3 évig szenvedtünk. Nyilván sajnálkoznak és őszintén is teszik, de ezzel csak még rosszabb lesz. Illetve tele vannak jótanáccsal, ami meg már irritál, hiszen mindent kipróbáltam már, amiben hittem. Nem ezen múlik.
2016. szept. 26. 14:28
 13/15 Manka68 ***** válasza:
Amikor egy pár már egy ideje együtt van, mindenképpen felmerül a babatéma a családban, barátok között. Az én tapasztalatom az, hogy jobb egy őszinte "szeretnénk, de nem jön" válasz, mint egy semmitmondó kitérő, mert az sokaknál csak olaj a tűzre, hogy megpróbáljanak rábeszélni. Azt is a barátainmak köszönhetem, hogy egyáltalán kiderült mi a probléma. Nálam stresszoldó hatású, ha kibeszélem magamból a dolgokat, ha összeszorított foggal mellé kellett volna beszélnem, már rég felrobbantam volna. :-)
2016. szept. 26. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Mi 4 éve várjuk a babánkat, mind hiába.

Mivel idén betöltöttem a 37. évemet elég sokszor felmerül a családban, barátoknál, ismerősöknèl a tèma. Mi nem csinálunk ebből titkot, ha kérdeznek válaszolunk. Nem gondolom, hogy ettől többek vagy kevesebbek lennénk, viszont elejét vesszük a találgatásoknak.

Remélem hamarosan nekünk is összejön a kis csodánk. :-)

2016. szept. 27. 10:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk januárban elment a baba, megkértük a párom családját hogy ne mondják el senkinek sem hogy terhes lettem (karácsonyi meglepi volt) most tudtam meg hogy juniusban odament a férjemhez egy rokon gratulálni hogy babánk lesz... szoval a jó hir átment de a rossz már nem... nagyon rosszul esik ez az egész:( megbeszéltük férjemnek hogy többször nem mondjuk el senkinek sem csak ha 6 honapos terhes leszek.
2016. okt. 3. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!